Med veninden i swingerklub: Geggo har brug for hjælp

Stephanie aka Geggo og veninden Lea, der også bliver kaldt Burger, skal en tur i swingerklub.

Det startede lidt som en joke i 'Bryggen'-stjernernes podcast 'Du har det ikke fra mig', men nu er det blevet virkelighed.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager afslører: Fortryder sit valg

Stephanie Karma Salvarli aka Geggo og veninden Lea Engelhardt Jakobsen aka Burger skal i dag i swingerklub, og i den forbindelse har Geggo brug for hjælp.

- Jeg sidder her i min striktrøje og tænker: hvad tager man på? Jeg vil gerne se lidt pæn ud, men hvad er dresscoden, er der en dresscode?, spørger Geggo i en story på Instagram.

Geggo påpeger, at der ikke er tale om en ny fritidsinteresse.

- Vi skal lave podcast, hvor vi skal optage to afsnit i en swingerklub i dag, fortæller Geggo videre og afslører, hun går ind i klubben med åbent sind.

- Selvom man godt ved, det ikke er noget, man nogensinde selv ville dyrke - ikke sex, men swing - så kan man jo stadig godt gå ind med en fascination og være glad på andres vegne. Jeg synes, det er enormt fascinerende.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard bryder tavsheden: Jeg passer ekstra på

I podcasten læser Geggo og Burger lytternes historier anonymt op, og i et af afsnittene blev en historie om en swingerklub læst op, hvortil Geggo siger, det kunne være sjovt at besøge en klub, men de skyder det hen, da de ikke regner med, det kan lade sig gøre.

- Men så skrev Swingland og inviterede os ind, og det siger vi ikke nej til. Jeg glæder mig, slutter Geggo.

LÆS OGSÅ: Gustavs hemmelighed: Sådan valgte han mellem 140 kvinder