Pernille Nygaard til premieren på 'Nicklas Pranker'.
Pernille Nygaard til premieren på "Nicklas Pranker".

Pernille Nygaard bryder tavsheden: Jeg passer ekstra på

Tv-personligheden forklarer årsagen bag sit fravær på de sociale medier.

Det er nærmest blevet den nye normal, at celebre personer i ny og næ tager et afbræk fra deres sociale medier.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager afslører: Fortryder sit valg

Og det er også tilfældet for den nye 'Good Luck Guys'-deltager og nyuddannet jurist, Pernille Nygaard, der i et opslag på Instagram bryder tavsheden og sætter ord på fraværet over for sine knap 49.000 følgere på de sociale medier.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen:

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Love is blind' er tilbage

- UNDSKYLD! Jeg har været ret stille herinde i det seneste stykke tid. Og det er der jo en forklaring på, skriver hun indledningsvis og fortsætter:

- Jeg har brugt en del tid på at omvende mig til at flytte tilbage til Jylland! Derudover, så har jeg også skulle finde et nyt job, da det ikke længere var muligt at arbejde i København og samtidig bo i Jylland. Jeg har derfor også dedikeret det sidste stykke tid til at falde på plads på min nye skønne arbejdsplads.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahls store sorg: Har mistet sin far

Videre garanterer Pernille, at hun - trods de nye rammer i Jylland - nok skal komme over på den anden side og ikke mindst finde fodfæste igen med tilværelsen:

LÆS OGSÅ: Molly Egelind bestjålet ved højlys dag

- Det er overvældende, at jeg pludselig har en masse og se til i min kalender. Men jeg har virkelig også mærket, at jeg skal passe ekstra på, at jeg ikke bliver for stresset. Nu handler det bare om prioriteringer og ikke mindst at passe på mig selv.

Se opslaget fra Instagram nedeunder: