'Robinson'-deltager afslører: Fortryder sit valg

Den 42-årige 'Robinson'-deltager ville handle anderledes, hvis han stod i situationen igen.

Det første afsnit af jubilæumsæsonen af 'Robinson' er løbet over skærmen. Selvom første episode byder på nogle ændringer, så er programmet stadig, som vi kender og elsker det.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind bestjålet ved højlys dag

I første episode skal deltagerne inddeles i to hold, og her er 42-årige Kemal hurtig til at melde sig på banen, og han får kasketten som første-vælger.

Der bliver skruet op for dramaet allerede i samme stund, for her beder Jakob Kjeldbjerg nemlig Kemal om at udnævne, hvem, han mener er den svageste.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' rev op i et gammelt sår: Jeg blev mobbet

Her falder Kemals svar på den jævnaldrene Louise.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Kemal dog, at han, set i bakspejlet, fortryder sit valg.

- Jeg ser i øjeblikket Louise som den svageste i hele ekspeditionen. Men jeg lærer Louise at kende hen ad vejen, og det ændrer mit syn på hende. Det var måske lidt hårdt sagt, og jeg tvivler på, at jeg ville gentage det, fortæller Kemal til HER&NU/Realityportalen.

Ifølge Kemal valgte han dog Louise på baggrund af sit førstehåndsindtryk, men han ville ønske, at begrundelsen for beslutningen dengang havde haft en anden ordlyd.

- Jeg skulle nok have udtrykt mig anderledes set i bakspejlet, det vil jeg sige. Men igen, det var førstehåndsindtrykket, og det spiller en stor rolle, siger Kemal og uddyber:

LÆS OGSÅ: WHAT! Aldrig set før i ‘Robinson’-historien

- Hvis jeg stod i situationen nu, så ville jeg nok ikke nævne at Louise så ud som en svag person, det ville jeg absolut ikke. Der ville jeg nok pege Louise ud og måske lade være med at komme med den kommentar.

Du kan følge Kemal og de andre 'Robinson'-deltagere i programmet hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.