Mads Steffensen smadrede alt: Jeg er en megadårlig taber

'Alle mod Alle'-værten Mads Steffensen har tidligere haft svært ved at styre temperamentet.

Det er heldigt, at Mads Steffensen er endt med at blive quizmaster istedet for deltager i Kanal 5’s nye quizprogram ”Alle mod alle”, for ellers kunne det godt have gået ud over kulisserne under optagelserne til showet.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahls store sorg: Har mistet sin far

- Jeg er en megadårlig taber. Alle tror jo, at jeg er meget rolig, men det er jeg ikke. Da jeg var barn, smadrede jeg stort set alle sportsremedier, der findes. Nederlag kunne bo i mig i dagevis. Jeg elsker at vinde og hader at tabe. I dag tager det ikke så lang tid for mig at komme over det, hvis der er noget, jeg ikke har vundet. Men jeg VIL vinde hver gang, siger Mads Steffensen, 53, grinende.

Sammen med Ibi Støving er han værten, som i 24 programmer leder syv hold af kendisser gennem både svære og idiotiske spørgsmål. Mads Steffensens egen største personlige sejr er radioprogrammet, som gjorde ham landskendt.

- Her i starten af september er der 20-års jubilæum for ”Mads og monopolet”. Det program har jo defineret min karriere og har givet mig masser af store oplevelser, fortæller Mads, som i dag har flyttet dilemmaerne over på sin podcast ”Mads og A-holdet”, mens Sara Bro har overtaget monopolet på P4 med 'Sara og monopolet'.

LÆS OGSÅ: Indlagt igen: Line Hoffmeyer har fået en overdosis

Flot vægttab

Det er ikke kun på tv-skærmen, at Mads Steffensen elsker at quizze.

- I påsken lavede jeg ”Alle mod alle” til vores påskefrokost for alle gæsterne. En kæmpe quiz med seks forskellige kategorier for tre hold, hvor folk var ude på gulvet. Det var skidesjovt, og jeg var quizmaster. Jeg elsker at være quizmaster.

LÆS OGSÅ: Slår rekord i 'Landmand søger kærlighed'

Det kan godt være, at Mads kalder sig selv en dårlig taber, men siden ”Alle mod alle” blev optaget, har Mads Steffensen været god til at tabe en del kilo.

- Jeg er ikke i mål, jeg er i proces. Jeg spiser lidt anderledes, og så træner jeg. Jeg cykler på min motionscykel. Når man har krydset de 50 år, så skal man lige gøre en ekstra indsats. Og i jobbet som tv-vært er det jo fedt at kunne passe sine jakkesæt og skjorter.

'Alle mod alle' kan ses på Kanal 5 og Discovery+.