Slår rekord i 'Landmand søger kærlighed'

29-årige Gustav Alshaug fik 140 breve, slog rekord og pludselig stod han med en lille udfordring.

Selvom kærlighed ikke er en konkurrence, må det være ret fedt, at være den landmand i 'Landmand søger kærlighed', der har fået flest bejler-breve nogensinde.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører barn nummer to

Med 129 breve tilhørte den titel indtil for nylig Emil Bay Mortensen fra sæson otte, men nu er han blevet vippet af pinden af en af de aktuelle landmænd.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-vinderne kæmper for at beholde huset

Artiklen fortsætter under videoen.

29-årige Gustav Alshaug fik sig nemlig noget af en overraskelse, da vært Lene Beier kæmpede med at få brevene ud af sin brune sæk udelukkende, fordi der var så mange: 140 stk. Det er 11 mere end Emils rekord fra 2021.

- Det er da fuldstændigt sindssygt. Mit hjerte kører bare rundt, lød det fra den 29-årige landmand i programmet, da det gik op for ham, at han havde slået rekorden.

En uforudset udfordring.

Selvom det er svært at se noget negativt i at få en god omgang opmærksomhed fra 140 kvinder, gav de mange breve Gustav Alshauge en stor udfordring.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder gør comeback

Produktionen skulle nemlig have navnene på de fem piger, som han ville invitere med på speeddate, senest klokken 22:00 samme dag. Det betød, at han i gennemsnit havde under to minutter til at læse hvert enkelt brev, drøfte det med vennerne og lægge det i enten ja- eller nej-bunken.

LÆS OGSÅ: Se de romantiske billeder: Malte Ebert sammen med TV 2-kendis

Hvordan og hvorledes den sønderjyske landmand fik klaret den opgave vides ikke - Dog kan du få svaret på, om han finder en kæreste blandt de 140 breve i ’Landmand søger kærlighed’ de næste tirsdage på TV 2 eller på TV 2 Play.