'Sommerdrømme'-vinderne kæmper økonomisk: Sejren er dyr

De store projekter i sommerhuset er udskudt hos vinderne Clara og Kien fra 'Sommerdrømme' på TV 2.

I den sidste sæson af boligprogrammet 'Sommerdrømme' på TV 2 kæmpede far og datter, Kien og Clara Duong, sig til sejren, der bød på op- og nedture, men hvor de vandt et sommerhus tæt på Hasmark Strand på Fyn, som de havde givet en kærlig renovering, der tryllebandt dommerne i programmet.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea må opgive drøm

Og efter lang tids venten fik Kien og Clara også overrakt de spejlblanke nøgler tilbage i april, hvor de langt om længe kunne flytte ind, give det deres eget personlige præg og færdiggøre de sidste ting.

LÆS OGSÅ: Landmand giver ikke op: Tredje gang er lykkens gang

Næsten da.

For ét af deres store projekter i sommerhuset var at tilføje et nyt badeværelse og et anneks/skur til huset.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører barn nummer to

Men da HER&NU spurgte Kien, hvordan det gik med byggeprojektet, var svaret dog et lidt andet.

- Det har lidt større omkostninger at være sommerhusejer, end jeg forventede. Det går ikke så godt, da vi skal have økonomien på plads, forklarede Kien til HER&NU, men røber, at der trods alt var en redningsplan, som skal komme ham og familien til undsætning:

- Vi udlejer alt, hvad vi kan for at få økonomien til at hænge sammen og spare op til skuret/annekset, før vi når til det nye badeværelse. Så sommerhuset er pt. udlejet. Vi håber, at sommerhuset bliver booket mere resten af året.

LÆS OGSÅ: WHAT: Realitystjerner hopper ud fra et fly

Med disse udfordringer i tankerne delte Kien derfor et godt råd til de nye deltagere i 'Sommerdrømme', der netop nu er ved at optage en ny sæson i Nordjylland:

- Mit råd er, at man skal sikre sig, at ens økonomi er robust nok til at vinde, fortalte Kien og understregede, at de stadigvæk er taknemmelig for, at de vandt sommerhuset, men at beskatningen ramte dem hårdt.

LÆS OGSÅ: 'Alene sammen'-par jubler: Venter første barn