WHAT: Realitystjerner hopper ud fra et fly

'Paradise'-deltagernes højdeskræk bliver i den grad udfordret.

At man tør at kaste sig ud i lidt af hvert som realitystjerne er ikke nødvendigvis det samme som, at man ligefrem behøver at kaste sig ud fra et fly. Alligevel er det lige præcis, hvad Niels Laigaard, der er bedre kendt som Moster Niller i 'Familien fra Bryggen', og 'Paradise'-vinderen Louise Hjort har gjort.

LÆS OGSÅ: Derfor vil 'Grænseløst forelsket'-deltager ikke hjælpe til i hjemmet

I en ny video på Sejr og Louises YouTube-kanal kan man nemlig se Moster Niller og Louise tage til Herning for at springe i faldskærm, og det er ikke en lige nem udfordring for dem begge.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne afslører graviditet

Allerede da de står udenfor Dropzone i Herning, begynder Louise at få kolde fødder, og de må se introvideoen hele tre gange, inden de kan begive sig ud i et tandemspring med hver deres instruktør. Moster Niller derimod glæder sig helt vildt inden springet.

Og Louises kæreste er ikke til megen hjælp - det er nemlig ikke uden grund, at Sejr ikke skal springe, for han er bange for højder.

LÆS OGSÅ: Baby news: Maria og Michael skal være forældre

Om de klarer det, kan man se i videoen nederst i artiklen, og så får den sjove trio lavet lidt af en cliffhanger i videoen.

LÆS OGSÅ: Se 'Årgang 0'-Christian i aktion som ejendomsmægler

Her lover Louise og Moster Niller nemlig, at hvis videoen får 2500 likes, så vil Sejr springe i faldskærm, og de vil filme det hele. Se videoen herunder: