Rosa Hatting og Louise Hjort kysser løs: Nu forklarer de forholdet

De to paradiser sætter ord på, hvordan deres forhold har udviklet sig, og Louise forklarer, hvordan det hele fungerer mellem hende, Rosa og Sejr.

Louise Hjort og Rosa Hatting var noget så forfjamskede, da de hånd i hånd dukkede op til aftenens premiere på 'Mean Girls'.

LÆS OGSÅ: Karl Weihe afslører: Forelsket i 'Paradise Hotel'

- Vi er rigtig glade for hinanden, lød det fra begge, der slet ikke kunne holde hverken øjne eller fingre fra hinanden.

De to har tidligere åbnet op omkring, at det slår gnister mellem dem, og de har endda fået tatoveret hinandens navne.

Nu er de for første gang taget til event sammen, og i den forbindelse forklarer de to turtelduer, hvis tiltrækning og kemi ikke er til at tage fejl af, hvordan deres relation udviklede sig.

- Jeg skrev til Rosa på Instagram tilbage i marts, hvor jeg havde en date-aften med Sejr, og vi var rigtig vinfulde. Jeg har mange flotte piger på min Insta, men så dukkede Rosa op, og jeg sagde til Sejr, "Jeg kan ikke lade være med at skrive til hende". Så jeg skrev "Wow", og hun svarede, lyder det fra en storsmilende Louise.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Rosa indrømmer: Glad for Sarah Dohn

Rosa er for tiden aktuel i 'Paradise Hotel', hvor hun mødte sin nu ekskærseste Lucas Bucardi.

- Jeg var sammen med Lucas på det tidspunkt og var en travl pige. Jeg havde et godt øje til Louise, og det var ikke en hemmelighed, at jeg syntes, hun var dejlig, forklarer Rosa, der i november brød med Lucas.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming åbner op om morens død: Det var voldsomt

Artiklen fortsætter under billedet...

Louise Hjort og Rosa Hatting
Louise Hjort og Rosa Hatting

Tilbage i oktober gik relationen så fra skærm til virkelighed, da de to mødte hinanden til premieren på 'Paradise Hotel'.

- Vi var begge meget ubevidst respektfulde over for, at vi begge var i et forhold. Sejr er mere tolerant over for, at jeg godt kan lide piger, i forhold til hvad Lucas var. Så der var ikke noget på det tidspunkt. Men da Rosa blev single, så vi vores snit, forklarer Louise, og Rosa kan slet ikke holde sin begejstring tilbage:

- Jeg synes bare, at Louise er det skønneste af det skønneste, så jeg er helt i chok over, at jeg kan være i nærheden af hende lige nu.

LÆS OGSÅ: Sinans mor indrømmer: Jeg håber, han finder en pigekæreste

Ikke tre i forholdet

Louise er som bekendt i et forhold med Sejr Bek, som hun mødte under optagelserne til første sæson af det nu skrottede 'Paradise', og han påskønner, at Louise har fundet sig en kvinde, hun er glad for.

- Sejr sagde til mig, allerede da vi mødte hinanden og længe før vi blev kærester, at han syntes, tanken om mig og en anden pige var fræk. Dengang sagde jeg, "det kommer ikke til at ske, for jeg har kun dig i hovedet", forklarer Louise og fortsætter:

- Der har været et par piger, der har været interessante, men ikke noget jeg gjorde mig mere i. Men så mødte jeg Rosa i virkeligheden, og han sagde, at det skulle jeg bare gøre. Drenge er totalt no-go for ham, men lige med piger, der er han okay med det.

Er det kun fysisk, eller er det også følelsesmæssigt?

- Det er ikke platonisk, i hvert fald, lyder det kryptiske svar fra Louise, mens Rosa stemmer i.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne er blevet far

Selvom de gerne vil holde detaljerne for sig selv, så sætter de alligevel flere ord på, hvordan relationen mellem de tre realitystjerner hænger sammen.

- Vi kan godt ses alle tre med Sejr, men ikke på den måde. Det er ikke fordi, vi er tre i et forhold, forklarer Louise, mens Rosa slår fast:

- Det er mig og Louise. Det er derfor, jeg er her.

LÆS OGSÅ: Sarah efter 'Paradise Hotel'-exit: Jeg var lettet

Et kæmpe tabu

Efter det sidste uge kom frem, at Louise og Rosa har et godt øje til hinanden, selvom Louise er i et forhold med Sejr, så har Louise modtaget en del reaktioner - og de har været overvejende positive.

- Størstedelen synes, det er sejt, vi står frem omkring det, og takker os for at gøre det til en ting, at man ikke behøver være i et forhold kun to. Det giver så meget at åbne op, for folk holder det inde, fordi de føler, det er forkert, og det er det ikke, forklarer Louise og fortsætter:

- Det er et kæmpe tabu. Det handler ikke om, at man ikke har nok i hinanden. Hvis man inddrager nogen i ens forhold, så er det fordi, det allerede er godt, og ikke fordi man har brug for at gøre det bedre.

LÆS OGSÅ: WHAT: Boris Hiort dater 'Ex on the beach'-stjerne

Louise Hjort og Rosa Hatting
Louise Hjort og Rosa Hatting