'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne er blevet far

Nu er drømmen gået i opfyldelse for den tidligere tv-deltager.

Det er ikke engang et år siden, man kunne følge 31-årige Jannich Damkjær Hansens jagt på kærlighed i TV 2 programmet 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Her var skuffelsen dog enorm, da pigerne faldt fra en efter en og efterlod en slukøret Jannich.

LÆS OGSÅ: Philine afslører bryllupsplaner

Skuffelsen varede dog kun i kort tid, for efter optagelserne fandt han kærligheden på Tinder. Det gik stærkt for parret, og Jannich flyttede ind hos Maria i Odense tilbage i maj måned. Nu viser det sig dog, at det ikke kun er flytningen, der gik stærkt for parret.

På sin Instagram afslører Jannich, at de er blevet forældre for første gang. Det sker med et billede af dem på Svendborg Sygehus, hvor de nytårsaften var på vej hjem med deres lille søn.

LÆS OGSÅ: Bitter Messerschmidt: Vil ændre royal tradition

Således har hele tre ud af fire af sidste års deltagere i reality-programmet stiftet familie efter programmet. Kresten Petersen og Mia Lyngø Rasch fandt sammen i programmet, og de fik en søn i december. Mads Lundgaard fandt kærligheden kort efter programmet, og han skal være far til en lille dreng til marts.

LÆS OGSÅ: Medie: Her fik kronprins Frederik besked om tronskiftet

Der hviler altså en tung arv på skuldrene af de fire fyre, der deltager i den kommende sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender', som kommer på skærmen til foråret.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om 'Forsidefruer': Var afhængig økonomisk

Se Jannich og Maria herunder:

Reality Award fest i Holbaek med deltagere fra mange reality shows.
Reality Award fest i Holbaek med deltagere fra mange reality shows.