Karl Weihe afslører: Forelsket i 'Paradise Hotel'

'Ex on the beach'-stjernen er klar til at indtage hele Skandinavien.

Det er nok de færreste, der blev overrasket, da det mandag kom frem, at Karl Weihe, der medvirkede i sæson 8 af 'Ex on the beach', nu springer ud i et andet og ganske populært realityformat, nemlig 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om 'Forsidefruer': Var afhængig økonomisk

Der er dog det men, at det denne gang ikke er den danske realityscene, Karl indtager - det er i stedet den norske version af det velkendte intrigerprogram, og det er der en ganske særlig grund til, fortæller han til Realityportalen.

- Jeg elsker at tage udfordringer og opleve nye ting, fordi vi lever kun en gang, så da jeg fik tilbuddet fra 'Paradise Hotel Norge', tog jeg afsted med det samme, forklarer han og fortsætter:

- Fordi jeg er en færing, som vil nå så langt ud som muligt, og om det er Danmark, Norge, Sverige, eller et helt andet land, så er jeg bare glad for at kunne udvide min horisont.

Efter alt at dømme har den dameglade færing da også i den grad nydt sin tid i Mexico.

- Jeg er sgu blevet en smule forelsket i 'Paradise Hotel', og det kommer til at stråle ud af mig i programmet, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Lucas klar til 'Ex on the beach'

Karl har da også en klar opfordring til de danske seere, som han håber vil følge med i programmet trods de mulige sprogbarrierer.

- Hvis jeg kan forstå nordmænd, så kan resten af Danmark også, så de skal bare hoppe med på eventyr, og se mig i 'Paradise Hotel' Norge, lyder det fra færingen.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald tilbage på tv