WHAT: Boris Hiort dater 'Ex on the beach'-stjerne

Tv-kendisserne, der har været på to dates, nyder hinandens selskab.

Der er muligvis et nyt par under opsejling i realityland.

I hvert fald nyder 'Bachelorette'-bejleren Boris Hiort og 'Ex on the beach'-deltageren Regitze Bach godt af hinandens selskab.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Karl tjekker ind på 'Paradise Hotel'

Det bekræfter begge parter til Realityportalen.

- Lige nu hygger vi bare, og nyder hinandens selskab, fortæller Regitze, mens Boris stemmer i:

Regitze fra 'Ex on the beach', Sæson 7, 2022
Regitze fra "Ex on the beach", Sæson 7, 2022

- Vi ses en gang imellem og har det dope, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Lucas klar til 'Ex on the beach'

I samme ombæring kan 'Bachelorette'-charmøren afsløre, at de to da også mødte hinanden i reality-regi: Nemlig til Reality Awards' julefrokost, der løb af stablen 30. november i København.

- Vi havde det grineren over noget bestemt, hun ville have mig til at sige i min tale, hvis jeg skulle vinde årets mandlige deltager til Reality Awards, fortæller Boris, der dog ikke vil løfte sløret for, hvad Regitzes forslag lød på.

Begivenhedsrig date

Selvom ingen af dem har sat navn på, har realitystjernerne da også sørget for, at den nysgerrige realityfan kan få et indblik i deres fælles datingliv, der indtil videre tæller to dates.

I en video på sin TikTok-profil har Regitze nemlig delt en video fra anden date, som fandt sted i København og var arrangeret af Boris.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald tilbage på tv

Denne bød på både vinterbadning, stand-up show og syvretters menu - og det faldt tilsyneladende i rigtig god jord hos Regitze.

- Det er virkelig hyggeligt, det er dejligt. Men det er også lidt svært, for jeg havde virkelig tænkt, jeg skulle være single i virkelig lang tid, og slet ikke have en relation til mænd på den her måde, men det er bare svært, når man har en connection, lyder det blandt andet fra hende i videoen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Nyt twist i 'MasterChef'-jubilæumssæson

Selvsamme date fortæller 'Bachelorette'-stjernen om i podcasten ' Single igen', som han har sammen med Frida Bolm, der er kendt fra anden sæson af 'Bachelor', mens han i et tidligere afsnit også runder parrets første date, der var på Regitzes hjemmebane i Aarhus.