Regitze castet til 'Good luck guys'

'Ex on the beach'-stjernen var tæt på at tage turen til Thailand.

Det er ved at være noget tid siden, at Regitze trak overskrifter og skabte drama, da hun deltog i datingprogrammet 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mie afslører: Dater ny flamme

Til 'Reality Awards' julefrokost kunne hun så afsløre, at der faktisk for en stund var en chance for, at vi kunne have set hende i den aktuelle anden sæson af 'Good luck guys', der ruller over skærmen hver fredag.

Det blev dog af praktiske årsager ikke til noget.

- Jeg blev tilbudt den sæson af 'Good luck guys', der kører lige nu, men jeg endte med at springe fra. Det var ikke kommet så langt, men på daværende tidspunkt havde jeg et fuldtidsarbejde, så jeg kunne simpelthen ikke få fri til det, fortalte Regitze til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne er gravid med tvillinger

I 'Good luck guys' kæmper man som bekendt sammen to og to mod andre par, men det er ikke noget for Regitze, der hellere ser det være alle mand for sig selv.

- Jeg er kæmpe konkurrencemenneske. Da jeg kom ind til castingen, gik de meget op i, at folk skulle være gode venner og hype hinanden op, og der var jeg sådan, "Nej, det kan jeg ikke", forklarede hun og uddybede:

LÆS OGSÅ: Kendte kvinder sammen i nyt DR-program

- De spurgte mig, hvad jeg ville sige, hvis min makker var dårlig til noget, og jeg ville sige, "Kan du lette din fede røv og tage dig sammen". Jeg forstår ikke, hvorfor man skal hype hinanden op. Ens holdkammerat skal være på samme niveau som en selv og fatte, at det er et spil, og man skal vinde.

Da Regitze var med i 'Ex on the beach' var det da også dén mentalitet, hun havde med sig i villaen.

- Det er det samme som 'Ex on the beach'. Vi er her for at konkurrere om fyrene. Vi er ikke venner. Måske vi kan blive det, når vi kommer hjem, men ikke mens vi er her.

LÆS OGSÅ: SIDSTE NYT: Kronprinsesse Mary er rejst hjem til Australien