WHAT! 'Bachelorette'-Boris i ny DR-serie

Foruden Boris Hiort medvirker også Barbara Moleko og Sy Lee i 'Camma bliver kendt'.

Boris Hiort blev et kendt ansigt, da han medvirkede i datingprogrammet 'Bachelorette', hvor han som bekendt jagtede roser i Mexico.

Siden sin medvirken har TV 2-stjernen været meget lukket om, hvorvidt han ville vende tilbage på skærmen.

LÆS OGSÅ: Ny 'Bachelorette'-bejler i sigte? Nu svarer 'Gift ved første blik'-Rasmus

Nu er det dog bekræftet, at han skal medvirke i en ny DR-serie 'Camma bliver kendt' sammen med den tidligere 'X Factor'-deltager Camma, der har det borgerlige navn Camilla Alrøe Okotie.

- Camma og jeg arbejdede rigtig meget sammen tidligere på året, efter jeg kom hjem fra Mexico, fortæller Boris Hiort til Realityportalen.

'Bachelorette'-stjernen fortæller videre, at han har lavet noget musik til programmet, som Camma prøver at komme frem med i serien.

LÆS OGSÅ: Thalia sætter ord på jul uden Elvira: Det er uretfærdigt

- Det er et super sjovt projekt, og jeg er rigtig glad for samarbejdet med Camma. Da vi begyndte at lave musik sammen, der var der ikke engang en serie. Så fik hun det her projekt efter, at vi var begyndt at arbejde sammen, og så passede det hele ligesom sammen, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Irina deler stor nyhed fra 'The Olsens'

'Camma bliver kendt' er ifølge Danmarks Radio et karakterbåret realityformat, hvor Camma også teamer op med andre kendte ansigter - nemlig sanger Barbara Moleko og realitystjernen Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Maria og Daniel afslører stor nyhed: En kæmpe drøm