Regitze taler ud om forholdet til Boris

Nu fortæller hun, hvad der sker mellem de to reality-stjerner.

Den seneste tid har rygterne floreret omkring Regitze Bach fra 'Ex on the BEach' og Boris Hiort' fra 'Bachelorette'. De har bekræftet, at de datede, men da Realityportalen mødte Regitze til premieren på 'Mean Girls', var hun klar til at tage bladet fra munden og fortælle, hvad det er blevet til.

LÆS OGSÅ: Philine smider tøjet: Jeg skal spare penge

- Det går fint, vi er bare venner. Tingene er blevet kørt op til noget, det ikke er overhovedet. Vi har været på et par dates, som vi også har udtalt. Vi har aldrig selv fået muligheden for at finde ud af, hvad det egentlig er, men er egentlig begge to kommet frem til, at vi ikke er på et stadie, hvor vi har lyst til et forhold, fortalte Regitze og tilføjede:

- Så vi hygger bare og har det dejligt, og han har lånt mig sin lejlighed i fem dage. Boris er taget ud for at stresse ned. Det kan godt være, det ikke blev til en kærligheds relation imellem os, men jeg har meget kærlighed til ham. En virkelig skøn fyr.

Det hele startede ifølge Regitze til en julefrokost, hvor Regitze skulle låne en lighter, så havde de en snak, hun kategoriserer som virkelig mærkelig, og så begyndte hun at følge ham på Instagram, hvorefter han skrev til hende.

Se hele interviewet med Regitze øverst i artiklen.