Efter datingrygter: Frida B og Boris tager stort skridt sammen

De to reality-stjerner slår pjalterne sammen i et nyt projekt.

Frida Bolm og Boris Hiort har én særlig ting til fælles: de har begge været bejlere i henholdsvis 'Bachelor' og 'Bachelorette', og ingen af dem fandt kærligheden i programmerne.

LÆS OGSÅ: Jeanette Lagoni afslører bryllups-vanskeligheder

Nu er de begge singler efter flere runder på datingmarkedet, og derfor har de slået sig sammen i podcasten 'Single igen - med Frida og Boris' på Podimo.

I de første to sæsoner af podcasten 'Single igen' var det Frida B, der styrede slagets gang og havde forskellige gæster forbi studiet, men i den tredje sæson er Boris med i studiet som medvært.

Formålet er at følge hinandens datingeventyr, og de to singler kan af både reality- og datingerfaring relatere til hinanden. Og så ser Frida det som en fordel at få en fyrs perspektiv.

Men de to realitystjerner skal ikke blot følge hver deres rejse. De to har nemlig tænkt sig at krydse kurs undervejs; ikke blot i studiet, men også i deres søgen efter kærlighed.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Lise i chok over underretning

- Vi to har snakket om, at vi måske skal på en lille date på et tidspunkt. Jeg har fået en del henvendelser på Instagram, efter du havde været med i 'Bachelorette' og var blevet single, og der fik jeg at vide af rigtig mange, at de synes, vi to kunne være et godt match, lyder det fra Frida, og en enig Boris supplerer:

- Det har vi snakket om, at det skal vi nok - måske ikke nu, men senere. Hvem ved.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

Om de to finder kærligheden - i hinanden eller andre - må tiden vise, men indtil nu kan du følge deres kærlighedsrejse i podcasten HER.

LÆS OGSÅ: Kort inden finalen: Nu kan du komme med i 'Robinson'