Frida B deler detaljer om forhold: Jeg har det rigtigt godt

Det kom i den grad bag på 'Bachelor'-baben, da hendes nu ekskæreste gjorde det forbi.

Et break-up kommer sjældent ud af det blå.

Men det gjorde det for Frida Bolm.

LÆS OGSÅ: Danske kendisser hylder 'Bachelorette': Laver Boris-t-shirt

Hun og ekskæresten var lige flyttet sammen i hans lejlighed, og de var så småt begyndt at indrette deres fælles hjem, da han en dag kom ind af døren og gjorde det forbi.

- Jeg havde lige været i Ikea og handlet planter, vinglas og lidt af hvert til lejligheden. Det var en fredag, og vi skulle fejre, at jeg ægte var flyttet ind om aftenen. Jeg kom hjem og begyndte at pakke ud for at lave hjemmelavet pizza til os. Men så får han et opkald fra en ven, der gerne vil mødes til en øl, hvilket han går med til, og det bliver vi en lille smule uvenner over, fortæller Frida i sin nye podcast 'Single igen', hvor hun omtaler ekskæresten som 'Mr. M'.

Da ekskæresten efter flere timer og et par øl vendte hjem, var stemningen stadig dårlig, og han kom med en kort besked.

- Det er næsten, da han kommer ind af døren, at han siger, at vi skal gå fra hinanden, “ok slow down, tænker jeg”. Han synes, vi havde for mange problemer, mens hans svarede på nogle beskeder på telefonen, forklarer Frida B, som herefter pakkede en kuffert og tog hjem til en veninde.

LÆS OGSÅ: Efter Fantino-exit: Det skal Christian Bonde nu

Lige siden bruddet har Frida B prøvet at forstå, hvorfor ekskæresten egentligt gik fra hende, uden held - men nu vil hun endnu engang forsøge at finde ud af det i podcasten 'Single igen', samtidig med at hun gerne vil udfordres på datingmarkedet.

Og indtil videre går det strålende med sidstnævnte.

- Jeg har det rigtigt godt nu. Jeg er da kommet lidt i gang med at date, afslører hun i første afsnit af podcasten, hvor hun også fortæller detaljeret om flere forskellige dates.