Oliva Salo bryder tabu: Så mange har jeg haft sex med

Da hun deltog i 'Love Island' afslørede hun sit antal af sexpartnere og fik en overraskende reaktion. Nu gør hun det igen.

Antallet af en kvindes sexpartnere er tit forbundet med skam og omgærdet af stor mystik, men det bør der laves om på i følge 'Paradise'-værten Olivia Salo.

Allerede i 2018, da Olivia Salo medvirkede i TV3-satset 'Love Island', var hun med til at nedbryde tabuet.

LÆS OGSÅ: Efter Fantino-exit: Det skal Christian Bonde nu

I programmet skulle deltagerne nemlig matches i forhold til, hvor mange sexpartnere de havde haft - og her kom Olivia Salo med en stor afsløring.

Da én af de mandlige deltagere stolt fortalte, at han har været sammen med 40 personer, fortalte Olivia uden stolthed i stemmen, at hun havde været sammen med det dobblte.

Overraskende reaktion

Afsløringen blev modtaget af forskellige reaktioner. Blandt de ansatte på produktionen og deltagerne på programmet var reaktionen trist men forudsigelig.

Det fortæller 'Paradise'-værten i et stort interview med Femina.

- Folk reagerede, som om det er voldsomt, at jeg havde været sammen med det dobbelte. Det er kun, fordi jeg er kvinde, og han er mand.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Bachelorette'-fyre bejler til ny kvinde

Da Olivia kom hjem, og afsnittet med afsløringen blev vist, blev hun dog overrasket og rørt. Det væltede ind med søde beskeder i hendes indbakke. Flere kvinder takkede hende og skrev at de var blevet inspirerede.

Opdateret liste med navne

Idag har Olivia lavet en liste over antallet af sine sexpartnere, og der er kommet et par stykker mere på siden hendes reality-gennembrud i 2018.

- I dag er listen på 104, og det er min kæreste, der står som nummer 104, fortæller hun til Femina.

Læs hele interviewet hvor 'Paradise'-værten slår et slag for kvindelig seksuel frigørelse her.