Maria Fantino og Christian Bonde fra P3's 'Curlingklubben'. (Foto: Janus Nielsen)
Maria Fantino og Christian Bonde fra P3's "Curlingklubben". (Foto: Janus Nielsen)

Efter Fantino-exit: Det skal Christian Bonde nu

Nu sætter den anden del af værtsduoen ord på, at Maria Fantino rykker til TV 2 for at være vært på 'X Factor'.

Det er nok efterhånden ikke gået nogens næse forbi, at 28-årige Maria Fantino er den nye 'X Factor'-vært. Det nye job markerer også enden på den populære podcast 'Curlingklubben', som hun i mange år har lavet med kollega Christian Bonde, og nu reagerer den 31-årige radiovært på hendes beslutning.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde reagerer på ny 'X Factor'-vært

Artiklen fortsætter under videoen...

- Som I måske har læst, så har 'X Factor' fået en ny vært. Normalt ville det ikke være noget, som jeg sådan synderligt var på halen over, men lige i dét her tilfælde betyder det en del for mig. Det er nemlig et menneske, som jeg kender rigtig godt og holder utroligt meget af, for det er jo ingen ringere end Maria, skriver Bonde i dag i et opslag på sin Instagram og fortsætter:

- Pointen er selvfølgelig, at jeg støtter 100% op om Marias beslutning, og at Maria er den dygtigste vært, jeg kender, og et af de absolut sjoveste mennesker, jeg har privilegiet af at kunne kalde min ven - og at jeg er stensikker på, at Maria bliver fuldstændig wonderful i 'X Factor' (forudsat at hun ikke selv skal synge).

LÆS OGSÅ: Mia i konfrontation med Casper: Blev holdt udenfor

Skal lave ingenting

Sammen har Fantino og Bonde det seneste år begivet sig ud i at lave tv med DR-programmerne 'Curlingklubbens genoprejsning' og 'Curlingklubben på sabbatårsrejse', og for ganske nyligt kunne man se dem på skærmen seks lørdage i streg i programmet 'Fantino mod Bonde'.

Men nu er den ellers uadskillelige duo blevet splittet op, og mens Fantino har sit livs hidtil største job at se frem til, så bevæger Bonde sig i den stik modsatte retning.

- Det er vigtigt for mig lige at få sagt, at det her ikke er noget, der kommer som et gigantisk chok for hverken producerende redaktør Joachim Holmgaard eller jeg, skriver Bonde og fortsætter:

- Så er der måske nogle af jer, der spekulerer på, hvad det betyder for podcasten og for Joachim og jeg. Først og fremmest betyder det, at vi nu kender en, som kan give os et gratis TV 2 Play-abonnement (håber jeg), og så betyder det, at der vil sidde forsidefruer og se mig i det danske sommerhuslandskab og imponeret tænke "Hold da op! Ham der laver da slet ingenting".

LÆS OGSÅ: Geggo raser: Truer med skilsmisse

Har haft for travlt

Det passer dog Bonde rigtig godt med en lille pause, efter der har været fart på det seneste år.

- Siden Maria og jeg tog til Færøerne i foråret sidste år, og startede hvad der bedst kan betegnes som et produktionsmarathon, har jeg haft for travlt. Så travlt, at jeg ikke altid har følt, at jeg kunne yde det, jeg gerne ville - og endnu værre: ikke altid kunne være det, jeg gerne ville være for mine venner, familie og vidunderlige hustru. Og det bryder jeg mig ikke om, selvom alle har været rasende forstående, så det gør jeg lige noget ved, skriver Bonde og afslutter med, at han nok skal give lyd fra sig, når han ved, hvad han skal lave.

LÆS OGSÅ: Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært