Geggo raser: Truer med skilsmisse

Bølgerne går højt mellem Geggo og Cengiz i podcaststudiet.

Med ni år som kærester og flere af dem sågar som ægtefolk, skulle man tro, at Geggo og Cengiz efterhånden kender hinanden ud og ind.

Alligevel kan der dog dukke ting op, man slet ikke var klar over.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-dommer bekræfter: Er med igen

Det må Geggo sande i det seneste afsnit af parrets fælles podcast 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt'.

Her er temaet 'Naboskab på godt og ondt', og en lytterhenvendelse, der går på, at vedkommende engang har oplevet, at nabodrengene skød med hardballpistoler mod lytterens kaniner, får for alvor stemningen i studiet til at vende.

For mens Cengiz straks udbryder, at han finder det sjovt og husker tilbage på sin ungdom, er Geggo af en helt anden overbevisning.

– Hvor er du syg i hovedet! Ej, jeg bliver sådan ægte sur, kan jeg mærke, lyder det prompte fra 'Familien fra Bryggen'-stjernen.

Herefter forsøger Cengiz at forsvare det med, at det da blot er drengestreger.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Claudia Rex kønnet

– Det er fucking ikke drengestreger! Det skal slås hårdt ned på. Det er dyremishandling. Fuck. Du vil ikke engang vide, hvordan jeg havde reageret på det der, udbryder Geggo og tilføjer:

– Du er psykopat. Tænk, du har sådan en hjerne. Ej, jeg bliver helt sur over at jeg er gift med dig.

LÆS OGSÅ: Seksuelt krænket under tv-optagelser: Jeg fik psykologhjælp

Det får Geggo til at henvende sig direkte til parrets redaktør, Vera Jabcke, og bede om, at der bliver fundet et 'skilsmisselink' frem.

– Jeg har MitID på telefonen, så fikser vi lige den, lyder det fra Geggo, der fortæller, at hun ligefrem har ondt i maven af raseri.