Nu afslører Claudia Rex kønnet

Inden længe vokser den lille familie sig større.

'Vild med dans'-danser Claudia Rex og ægtemanden, tv-vært og skuespiller Pelle Emil Rex Hebsgaard, kan snart kalde sig forældre til to.

I forvejen har parret sønnen Zacharias fra 2019, og nu løfter Claudia endelig sløret for, om han skal være storebror til en lille dreng eller pige.

LÆS OGSÅ: Julie afslører: Derfor vil hun ikke bruge nøglen

Det gør hun i et opslag på sin Instagram-profil.

- Bare mig og min lille babygirl, lyder det i opslaget, hvor man ser en storsmilende Claudia.

Kommentarsporet er da også allerede fyldt med lykønskninger, heriblandt fra 'Vild med dans'-kollegaerne Karina Frimodt og Camilla Dalsgaard.

Ønskebarn

For nylig afslørede Claudia, at parret var blevet bekendt med, hvilket køn der gemmer sig i babybulen via en scanning på en privat scanningsklinik.

Her lød det dog, at de endnu ikke ønskede at dele svaret med deres mange følgere. De kunne dog dele en lille smule fra oplevelsen:

LÆS OGSÅ: Sussi overrasker: Scorer nyt job

- Vi fik lige tjekket, at alt var okay, og det var rigtig dejligt, når man lige var igennem den der omgang til jul. Alt er, som det skal være, og de var så søde og gav sig tid. Og vi fik en masse billeder og blev dobbelttjekket, skrev Claudia da.

Og det var selvsagt rigtig glædeligt nyt.

LÆS OGSÅ: Ung mor på omdiskuteret vægttabsmedicin: For børnenes skyld

En uge før 12-ugers scanning - og en uge før juleaften sidste år - aborterede Claudia, hvorfor det formenlig gav ekstra ro i maven at vide, at alt er fint med den lille ny.