Sussi overrasker: Scorer nyt job

Selvom hun ikke har prøvet noget lignende før, går Sussi til opgaven med oprejst pande.

Sussi Nielsen vil onsdag aften være at finde i Royal Arena, hvor Elton John giver koncert.

Men det er altså ikke som tilskuer af den sædvanlige slags - hun har nemlig fået en ganske særlig tjans for Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Landmand søger kærlighed’ vender tilbage

Da Elton John koncert ligger oveni Coldplays koncert i Parken i København, kan dagbladets vanlige anmelder, Thomas Treo, selvsagt ikke være to steder på samme tid. Og det er her, Sussi kommer ind i billedet. Hun skal nemlig agere gæsteanmelder, afslører Ekstra Bladet.

Til HER&NU fortæller Sussi, at hun ser tjansen som en gave uden lige.

LÆS OGSÅ: Kevin Larsen smaskforelsket: Tilbage hos eksen

- De ringede og spurgte, om jeg ville prøve at være gæsteanmelder, og da tænkte jeg: "Det kan jeg da ikke sige nej til".

På trods af, at hun selv er vant til at svinge træbenet på diverse scener landet over, har Sussi aldrig prøver kræfter med at anmelde før. Derfor er det da også med at holde tungen lige i munden.

- Her skal jeg jo prøve at gøre noget andet, så jeg må jo være lidt ekstra opmærksom. Ikke noget med at drikke mig fuld og sådan noget, siger hun med et grin.

LÆS OGSÅ: Ung mor på omdiskuteret vægttabsmedicin: For børnenes skyld

Sussi vil blive akkompagneret af en journalist, der nedskriver hendes dom over aftenens koncerts, og selvom det er en helt ny verden for Sussi, sidder nerverne altså ikke uden på tøjet.

- Jeg er ikke spor nervøs. Jeg glæder mig, fortæller hun.