Kevin Larsen smaskforelsket: Tilbage hos eksen

Parret kunne ikke helt slippe hinanden.

Kevin Larsen blev sidste år skilt fra Camilla Framnes, der er kendt fra Kanal 4-hittet 'De unge mødre'.

Nu har han dog en ny kvinde i sit liv. Eller.. ny og ny. Det er nemlig en gammel flamme, hvor kærligheden atter er blusset op.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: De er i familie

Det bekræfter Kevin overfor HER&NU/Realityportalen.

Kevin og kæresten Amanda.
Kevin og kæresten Amanda.

- Vi har jo været sammen før, og så været lidt fra hinanden og så sammen igen, fortæller han om 35-årige Amanda Kejser og fortsætter:

- Vi har hele tiden snakket sammen. Hun var min fars plejer helt op til hans død, så vi har kendt hinanden længe, men så har venskabet bare udviklet sig, og nu er vi kærester.

- Vi har bare haft et turbulent forhold. Jeg har festet lidt meget, og hun vil godt slappe lidt af, så.. ja. Jeg ved ikke, hvor længe, vi var fra hinanden. Man indser bare, at man mangler et eller andet i sit liv, siger Kevin og understreger:

På trods af, at parret altså hele tiden har holdt kontakten, blev det klart for dem begge, at savnet til hinanden trumfede parrets hidtige problemer.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-par afslører nyt om babynavn

- Vores børn har også mødt hinanden, så det er jo ikke bare sådan en ligegyldig flirt.

Han kan desuden berette om, at de to først for ganske nylig har kunnet kalde sig vaskeægte kærester, og at de - selvom de har de dejligt sammen - endnu ikke pønser på at flytte sammen.

- Vi har talt om det, hvis det skulle ske fremadrettet, men det er ikke, noget, vi som sådan har lavet en plan for. Vi tager lige en dag ad gangen, fortæller Kevin.