'Årgang 20'-stjerne taler ud om diagnose

Lisbeth kæmper med angst, men måske er det ikke alt, hun kæmper med.

Lisbeth Vernsted-Fabricius har åbent fortalt om sit liv med angst i 'Årgang 20', hvor man i tre år har kunnet følge hende og familien. Men nu viser det sig, at det måske ikke kun er angst, der plager hende.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-par skal skilles

Lisbeth har netop været igennem en hård periode, hvor hun siden april også har kæmpet med stess. Det har man kunnet følge på hendes Instagram, hvor hun ligesom i tv-programmet deler ud af sit og familiens liv.

LÆS OGSÅ: What: Reality-babe sagde nej til ’Bachelorette’

- Jeg er endelig ved at være på rette spor igen, og det føles så godt! I den periode, hvor jeg havde det allersværest, var I en del der skrev til mig, om jeg havde overvejet, om jeg måske havde ADHD oven i min angst. Det har fået mig til at læse en masse om det, og jeg kan genkende en masse ting, derfor skal jeg i gang med en udredning. Jeg ved, at denne periode bliver hårdt rent psykisk, men ved også, at jeg på den anden side kan få den rette hjælp, skriver Lisbeth på Instagram.

Overfor Realitypotalen / HER&NU fortæller Lisbeth, at hun skal have lavet en udredning hos en psykiater, som skal finde ud af, om hun har ADD eller ADHD oven i sin angst.

LÆS OGSÅ: Remee om hård periode: Mit liv brød sammen

- Jeg oplever, at jeg har opmærksomhedsproblemer, impulsivitet og er rastløs. Jeg lader mig let distrahere af ydre stimuli, er glemsom i forbindelse med dagligdagsaktiviteter og glemmer altid mine ting forskellige steder. Nøgler, mobil, taske osv. osv. - jeg kan ikke organisere overhovedet, forklarer hun.

Det hele giver mening

Hun har aldrig tidligere mistænkt, at hun kunne have ADHD, fordi hun troede, det betød, at man var hyperaktiv. Til gengæld tror Lisbeth ikke, det vil ændre noget for hende, hvis det viser sig, at hun også har ADHD eller ADD.

- Ikke andet end det hele så giver mening, og medicin forhåbentligt så kan hjælpe mig, lyder det fra 'Årgang 20'-deltageren, som er parat til at tage imod den hjælp, hun kan få, også hvis det betyder medicin.

LÆS OGSÅ: Jonathan Harboe nyder singlelivet: ’Ja hat’ på Roskilde

Lisbeth lider stadig af angst, og det går lidt op og ned med dage, hvor hun næsten ikke mærker noget, mens andre dage er svære.