What: Reality-babe sagde nej til ’Bachelorette’

Lige nu dater Mette Sommer løs i ’Bachelorette’, men faktisk var der en helt anden babe fra ’Bachelor’ i spil, da produktionen udvalgte pigerne til den nyeste sæson.

Med sit lange bølgede hår, sine flabede kommentarer og sin rap på den røde løber stjal Frida B showet, da hun deltog i anden sæson af TV 2-hittet ’Bachelor’.

LÆS OGSÅ: Oscar Bjerrehuus afslører ny flamme

Og hun udover Philip Geislers opmærksomhed fik hun også produktionens. Faktisk lagde de så meget mærke til hende, at hun blev tilbudt at være en af de to kvinder i den nyeste sæson.

LÆS OGSÅ: Signe Molde afviser 'X Factor'-tjans

- Ja, jeg blev spurgt, om jeg ville være med i ’Bachelorrette’, men jeg havde jo mødt en fyr, som jeg synes, var rigtigt sød på det tidspunkt, så det var ikke i min interesse, lyder det fra Frida B, da HER&NU møder hende på Roskilde.

Med på et afbud.

Noget tyder i den forbindelse på, at Mette Sommer kom med på et afbud.

- Jeg blev muligvis spurgt før Mette, lyder det kryptisk fra Frida.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr i hedt kys på Roskilde Festival

Frida forklarer yderligere, at hun helt sikkert havde sagt ja, hvis ikke hun var optaget – og fyrene falder helt bestemt i hendes smag.

- Jeg ville langt fra være skuffet over fyrene, hvis jeg havde været med i sæsonen, men nu har jeg jo også lært de her boys at kende, og de er megaskønne.

LÆS OGSÅ: Remee om hård periode: Mit liv brød sammen

Hvis muligheden igen skulle opstå, er ’Bachelor’-baben klar til at pakke kufferterne.

- Jeg ville helt sikkert sige ja. Det kunne være meget fedt at vælge og vrage.