'X Factor'-Kristoffer afslører kendt kæreste

Det blev ikke til en sejr i 'X Factor', men Kristoffer Lundholm fandt til gengæld kærligheden gennem programmet.

Kristoffer Lundholm, der i starten af året kunne opleves i 'X Factor', svæver for tiden på en lyserød sky.

Han har nemlig fundet kærligheden i den tre år yngre Sophia Brown, som er kendt fra YouTube, hvor hun har 112.000 abonnenter.

LÆS OGSÅ: WHAT: Nyt 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par

Det afslører han overfor HER&NU/Realityportalen og løfter sløret for, hvordan turtelduerne har lært hinanden at kende.

- Sophia skrev faktisk til mig, da der var six chair challenge, fordi hun så mig i fjernsynet - så slidede hun lige i min dm, fortæller Kristoffer og tilføjer:

- Så skrev vi faktisk meget sammen, mens live-programmerne blev sendt, men der havde jeg jo af gode grunde ret travlt. Men vi mødtes cirka ugen efter, jeg røg ud, og så har vi faktisk været sammen hver weekend siden og er megaforelskede og megaglade. Det er ikke mange, der har kunnet rykke mig væk fra byture med drengene og computerspil, men det har hun sgu gjort.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea har født tvillinger

Weekendkærester

Da Kristoffer bor i Aalborg og Sophia i København er det primært i weekenderne, parret finder tid til at ses, men med en karriere som selvstændig kan sidstnævnte heldigvis være lidt mere fleksibel og udvide til forlængede weekender, så ikke savnet bliver for stort.

LÆS OGSÅ: CHOK: Pernille Rosendahl og Kristian Jensen fik besøg af ubuden gæst

Kristoffer og Sophia har været kærester siden maj.
Kristoffer og Sophia har været kærester siden maj.

De to har officielt været kærester siden begyndelsen af maj - men allerede i marts, da de mødtes første gang, opstod kærligheden mellem dem nærmest øjeblikkeligt.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg: Nu er det slut

- Da jeg mødte hende, der var det som om, det bare slog klik. Efter, jeg havde været sammen med hende i en time, så var jeg faktisk slet ikke i tvivl om, at det skulle være hende, og jeg tror, hun havde det lidt på samme måde. Det har jeg aldrig prøvet før på den måde, fortæller Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Sammen med ham igen

Selvom der er mere end 400 kilometer imellem det nyforelskede par, har de ikke travlt med at flytte sammen.

- Lige nu prøver vi at lade være med at planlægge for meget og nyde at være nyforelskede og sammen, men 100 procent, vi skal flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Helena afslører: Kom ikke ind på uddannelsen

Selv har Kristoffer fået mod på at flytte til Hovedstaden, efter han smagte lidt på storbylivet under 'X Factor'-optagelserne, men det kan også blive aktuelt, at Sophia må søge mod det nordjyske.

- Vi har ikke noget fast besluttet endnu, lyder det.