Tobias Friberg

Tobias Friberg: Nu er det slut

Hvad der skulle have været en ny start for realitystjernen er nu fortid.

Tidligere på året besluttede den skandaleombruste realitystjerne Tobias Friberg at starte på en frisk i Odense. Han fortalte dengang, at han havde haft otte adresser indenfor de sidste to år, og at han var klar til at lægge sin rodløshed på hylden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea har født tvillinger

Dengang dannede han par med Josefine Lindegaard fra Odense, som blev landskendt i 'Kærlighed hvor kragerne vender', få uger efter brast kærligheden dog, og Tobias tog en drastisk beslutning om at tage til Marbella og lave porno med Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: WHAT! Aldrig sket før i ‘Bachelor’ eller ‘Bachelorette’

Det sendte ham ud i en shitstorm, da de blev uvenner, og bølgerne gik højt. Hjemme i Danmark fandt han dog sammen med Josefine igen, men selvom han erklærede sin kærlighed med et "J" tatoveret i ansigtet, gik kærligheden i vasken igen.

Siden har Tobias forsøgt at få stablet en hverdag på benene i Odense og at finde det rigtige job, hvilket har svinget lidt mellem flyttemand og kok. Men nu har han altså valgt at kaste håndklædet i ringen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-stjerne tilbage på skærmen

- Jeg har valgt endnu en gang at trække pløkkerne op og komme videre. Jeg har nu boet i Odense i knap syv måneder og må erkende, at det har været rigeligt, og at jeg savner mit hjem og alle mine mennesker i København. Det betyder også for det første, at jeg har en lejlighed midt inde i Odense C på 53 kvm, som jeg mangler en udlejer til asap, skriver Tobias i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver enige: Stopper med at dele Mio

- Og for det andet så mangler jeg en lejlighed i København. Er der nogen, som kender nogen med en lejlighed til leje? Det er ligemeget, om det er Hvidovre, Rødovre, Herlev, Glostrup, Valby osv. osv., men skriv gerne en besked til mig, hvis du kender en.