Tobias Friberg forklarer forliste forhold: Jeg har ikke været et godt menneske

Nu sætter den ærlige realitydeltager ord på, hvorfor han godt kan forstå, at sine tidligere forhold er gået galt.

Siden Tobias Friberg blev et kendt ansigt, da han deltog i 'Paradise Hotel' tilbage i 2020, har offentligheden kunne følge med i hans kærlighed.

LÆS OGSÅ: Efter datingrygter: Frida B og Boris tager stort skridt sammen

Gennem de seneste år er det blevet til flere forliste forhold, blandt andet med Fie Laursen og senest med 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltageren Josefine Lindegaard.

Da Josefine og ham gik fra hinanden tilbage i marts, åbnede han allerede en smule op for, at han havde nogle problemer, der gik ud over forholdet.

- Jeg har desværre bare mine dæmoner, som gør, jeg bliver bange og så ødelægger tingene for mig selv. Hun er en fantastisk pige, fortalte han dengang.

Nu sætter han for alvor ord på, hvad det er, der er årsagen til, at hans tidligere forhold ikke har fungeret.

- Den der dårlige samvittighed. Jeg har ikke været et godt menneske. Sådan noget som forhold - jeg kan da godt forstå, at det er gået galt. Der er ikke nogen, der kan være sammen med det menneske, som jeg var, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Lise i chok over underretning

Tænkte kun på sig selv

I går åbnede han op om, at han for alvor har ramt bunden og har sat sig for at komme ud af sit misbrug én gang for alle, og i samme omgang forklarer han, hvordan det er gået ud over hans relationer.

Fakta

Brug for hjælp?
Kontakt Dansk Misbrugsbehandling og få anonym rådgivning om stofmisbrug på telefon 70 86 83 24 døgnet rundt.

- Det er svært at være sammen med en misbruger, som kun tænker på sig selv. Som kun bruger alle pengene på narko og alkohol, ikke går i bad i 14 dage og alt sådan noget. Jeg ville i hvert fald ikke være sammen med mig selv, det kan jeg lige så godt sige, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

- Jeg har ikke lyst til at leve med dårlig samvittighed og gøre folk kede af det og stjæle fra mine nærmeste. Indlæggelser, politi, alt det der stress, der følger med. Så nu bliver jeg bare nødt til at få renset ud i det.

Tobias er netop nu i døgnbehandlingen, og det betyder, at han har lagt kærligheden fuldstændig på standby, mens han får det bedre.

LÆS OGSÅ: Jeanette Lagoni afslører bryllups-vanskeligheder

- Det er mig selv, der er i fokus. Døgnbehandlingen er et redskab, men det er mig selv, der skal gøre arbejdet, afslutter han.