Jeanette Lagoni afslører bryllups-vanskeligheder

'Gift ved første blik'-parret er så småt i gang at planlægge deres andet bryllup, men der er én ting, som volder problemer.

Første gang Jeanette Lagoni og Michael Ewald Hansen sagde ja til at blive gift med hinanden, var det for rullende kameraer i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: I stor kattepine inden 'Vild med dans'-finale

Som det eneste par valgte de at forblive gift med hinanden, og siden kameraerne slukkede har Michael endnu engang været på knæ for Jeanette.

Ægteparret er så småt ved at planlægge den store dag, men det har dog ikke været helt uden problemer.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par planlægger bryllup: Det vigtigste er...

- Vi er gået i gang med at undersøge, hvor vi gerne vil have velsignelsen henne, og de kirker, som vi gerne vil velsignes i, der kan vi ikke få lov, fordi vi ikke har noget tilhørsforhold. Så det er der, vi er i gang med at jonglere lidt, fortæller Jeanette Lagoni til HER&NU.

Butiksindehaveren er nemlig tilknyttet Strøby Kirke, som, parret frygter, er for lille til at kunne rumme alle de gæster, som de gerne vil have med til deres store dag.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV! Sarah Grünewald brød sammen i tårer

- Vi har været lidt på Roskilde Domkirke, som, vi synes, er meget smuk, og den har plads til mange mennesker. Men ingen af os har boet i Roskilde by, så det er sådan noget, vi står og dealer lidt med, fortæller Jeanette og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Michèle Bellaiches nye stil: Vintage Canada

- Med alle dem som Michael kender, kan vi fylde en helt kirke, og så er der arbejdskolleger og nære kunder, og vi vil helst ikke have, at folk skal stå udenfor. Så vi er lidt på den i forhold til, hvordan vi gør det.

Ægteparret har indtil videre ikke fastlagt en dato for, hvornår brylluppet skal stå.