Gunnvør afslører nyt om 'Forsidefruer'

Nu afslører endnu en forsidefrue, om hun vender tilbage til programmet.

De seneste måneder har rygterne svirret om et 'Forsidefruer'-comeback, efter Jackie Navarro i september talte over sig, da hun fortalte, at hun var i dialog med produktionsselskabet.

Det blev få uger senere bekræftet af Janni Ree, og i starten af november kunne hun fortælle, at hun havde takket ja til programmet, der dog var udsat på ubestemt tid.

Få dage senere meldte tidligere forsidefrue Tina Lund sig også på banen. Hun spurgte i et opslag på sin Instagram sine følgere, hvilke fire forsidefruer de ville vælge, hvis programmet skulle starte op igen, ud af de seks på et billede fra sæson otte af programmet, hvor fruerne bestod af Tina Lund, Janni Ree, Jackie Navarro, Amalie Szigethy, Gunnvør Dalsgaard og Karina von d'Ahé.

Dermed indikerede Tina, at fire ud af de seks fruer ville vende tilbage.

Amalie Szigethy afslørede i slutningen af oktober, at hun ikke var blandt de tilbagevendende fruer, da hun hun havde sagt "nej" til programmet.

LÆS OGSÅ: Ikke til at kende: Bachelorette i vild forvandling

Og nu slår også Gunnvør Dalsgaard fast, at den nye sæson bliver uden hende.

Det fortalte hun, da HER&NU mødte hende på den røde løber til premiere på filmen 'Napoleon', hvor vi spurgte hende, om der var mere 'Forsidefruer' på vej fra hendes side, og her var svaret klart.

- Nej, det er der ikke. Overstået kapitel herfra, lød det kort fra fortidsfruen, inden hun forsvandt ind i biografen.

Tager man Tina Lunds indikation om fire ud af seks fruer seriøst, så efterlader det altså Karina von d'Ahé som den fjerde frue, men hun har endnu ikke hverken bekræftet eller afvist, om hun vender tilbage.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner indrømmer: Savner Danmark

'Forsidefruer'
'Forsidefruer'