Amalie afslører: Derfor har jeg sagt nej til 'Forsidefruer'

Der er en ganske særlig grund til, at Amalie ikke kommer til at være med i den nye sæson af 'Forsidefruer'.

Den opmærksomme følger har måske spottet, at Amalie Szigethy render rundt med en microport på sin Instagram story, og det puster i den grad til rygterne om, at hun skal være med i en ny sæson af 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: Aldrig set før: Kæmpe twist i 'Paradise Hotel'

Det var Jackie Navarro, der startede rygterne om den nye sæson, da hun fik talt over sig tilbage i september og afslørede, at der var forhandlinger i gang. Kort efter gjorde Amalie comeback på den røde løber og ville ikke afvise, at hun skulle være med i den nye sæson. Nu tager Amalie dog bladet fra munden og slår fast, at hun har truffet en beslutning.

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- Jeg kan fortælle, at jeg har sagt nej til 'Forsidefruer'. Jeg er meget lettet og glad for min beslutning. Jeg kommer med en nyhed inden længe. Indtil da må man vente spændt, lyder det fra Amalie, som altså er i gang med nogle optagelser.

Hun fortæller desuden, at det ikke er uden grund eller nøje overvejelser, at hun har valgt, at hendes tid som 'Forsidefrue' er slut.

LÆS OGSÅ: David afslører drama til 'Paradise Hotel'-fest

- Det har jeg gjort for at passe på mig selv, mine børn og familie. Jeg er et andet sted i mit liv til drama og intriger. Jeg ønsker fred og kun mennesker, der ønsker mig og min familie det godt. Det føles så godt og sundt at have truffet den beslutning. Men jeg ønsker dem en god sæson, lyder det fra Amalie.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne kørt galt: Besvimede i bilen

Udover Jackie Navarro har Janni Ree og Tina Lund danset om den varme grød og lavet hints til, at en kommende sæson kunne komme til at inkludere dem.