David afslører drama til 'Paradise Hotel'-fest

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager fortæller, at der angiveligt var drama i kulissen til premierefesten.

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en fest, da premierefesten på 'Paradise Hotel' blev afholdt i Amager Bio den 25. oktober 2023.

LÆS OGSÅ: Desperate David vil undgå retssag: Har tilbudt Sille penge

Her var både gamle og nye 'Paradise Hotel'-deltagere mødt op for at tage del i festlighederne - heriblandt David Jarsbo, der er ekskæreste til Sille Nimholm, som han vandt 'Paradise Hotel' med tilbage i 2021.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Sille Nimholm deltager som bekendt i den nye sæson af 'Paradise Hotel' 2023, og hun var derfor én af æresgæsterne til premieren, og ifølge David faldt det ikke i god jord hos Sille, at han også var mødt op til arrangementet.

Det fortæller han i podcasten 'Marcus og Realitypanelet'.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh Andersen afslører fremtidsplaner med kæresten

- Den nye 'Paradise Hotel'-sæson, der er blevet lavet, der var Sille med dernede, og der ved jeg, at der er blevet skrevet under på en kontrakt om, at jeg ikke skulle være med i den sæson, fordi ellers havde hun ikke lyst til at være dernede, siger han og tilføjer:

- I går (under premierefesten red.) skete der så en episode, hvor jeg tror, at Sille tænkte, at det også ville gælde herhjemme, at vi ikke ville blive inviteret til nogle arrangementer sammen. Så da jeg kommer ind ad døren, der hører jeg, at der havde været noget ballade, hvor Sille har hevet fat i nogle af casterne og var sure på dem over, at jeg var der.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Louise skuffet over produktionen: Det kan ikke blive mere uretfærdigt

Realityportalen har forsøgt at få bekræftet, om en sådan kontrakt er blevet indgået, men TV 3 udtaler, at de ikke kan kommentere på de kontrakter, som de har lavet med deres deltagere.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Realityportalen har ligeledes forsøgt at få en kommentar fra Sille Nimholm, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Forestående retssag

Da David Jarsbo deltog i 'Paradise Hotel' 2021, forlod han Mexico med pengepræmien på 500.000 kroner, da han til sin partner, Sille Nimholms, store overraskelse valgte at smide kuglen i troskabstesten.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark i stor sorg

De to 'Paradise Hotel'-deltagere blev kærester, da de vendte retur til Danmark, og David Jarsbo udtalte, at de skulle dele pengepræmien.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud om ny fyr

Piben fik dog en anden lyd, da parret gik hver til sit, hvilket har fået Sille Nimholm til at tage sagen i retten.