TV-prisen. Nikolaj Stockholm
TV-prisen. Nikolaj Stockholm

Nikolaj Stokholm i nyt tv-program: Gennemgår sit værste mareridt

Du kan træne lattermusklerne med det nye underholdningsprogram, der får premiere til december.

Har du nogensinde prøvet at skulle holde et grin inde, fordi det ville være for upassende at bryde ud i latter på det givne tidspunkt?

Artiklen fortsætter efter videoen:

Hvis svaret er ja, så ved du også, hvad det er for en rædsel, som ti danske kendisser har gennemgået.

LÆS OGSÅ: Se klippet: ’Stjerner i Trøjen’-deltager giver værterne grineflip

Komiker Nikolaj Stokholm afslører nemlig på sin Instagramprofil, at han medvirker i et nyt program kaldet 'LOL: Den der ler sidst', som får premiere på Prime Video 29. december 2023.

Her medvirker han sammen med et stjernespækket cast, hvor de skal forsøge at få hinanden til at grine uden selv at fortrække en mine.

LÆS OGSÅ: Skandale inden 'Vild med dans': Sarah Grünewald ramt af sygdom

- Jeg har længe haft et mareridt, og det er at blive låst inde i et lokale sammen med mine sjoveste kollegaer og ingen måtte grine på noget tidspunkt, skriver Nikolaj Stokholm og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Felix Smith viser ny kæreste frem

- Så sker der simpelthen det, at de ringer fra 'Amazon Prime' og spørger, om jeg vil være med i et program, hvor de filmer mit værste mareridt.

LÆS OGSÅ: Boris Hiort afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Foruden Nikolaj Stokholm vil Rasmus Botoft, Sofie Jo Kaufmanas, Martin Brygmann, Tobias Dybvad, Eva Jin, Mahamad Habane, Natasha Brock, Jesper Ole Feit Andersen og Søs Egelind medvirke i programmet.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Nynne på Roberts fodlænke: Jeg er ikke bange

Det er ingen ringere end Sofie Linde, der vil tage værtsroret, og stjernerne konkurrerer om en stor pengepræmie, som vinderen donerer til en velgørenhedsorganisation efter eget valg.

Du kan se opslaget herunder, hvor de kan se hele castet samlet: