Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

Det tog hårdt på Ivan at vende tilbage til Danmark efter ekspeditionen.

I dagens afsnit af 'Robinson' tog Ivan Bossano Prescott en meget modig beslutning, da han valgte at gå i dødskamp velvidende om, at der var 33,3 procent sandsynlighed for, han dermed skulle forlade ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

- Brevet havde absolut ingen interesse for mig, da jeg stod med valget mellem det og en dødskamp. Jeg fortryder ikke at tage i dødskamp, da jeg ikke troede på, at blive på de udstødtes ø ville booste mit image overfor de andre i sammenlægningen. Tingene så sort ud for mig efter Martins exit, og mit bånd til Majbritt og Simon blev skadet. Jeg valgte derfor at give den gas og lade det briste eller bære, fortæller Ivan til HER&NU.

Dødskampen mod Louise og Kaleepan blev Ivans exit i ekspeditionen, men det blev også starten på en spiseforstyrrelse.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører: Jeg var Leo utro

- Jeg endte desværre efter 'Robinson' ud med en mindre spiseforstyrrelse, da jeg ikke kunne stoppe med at tænke på at fylde mad på kroppen. Tankerne hoppede altid over på “projekt spis lidt mere”. Det var ikke noget, jeg altid handlede på, men tankerne om at æde var der altid, fortæller Ivan og tilføjer:

- Det var kun overspisning, aldrig underspisning.

LÆS OGSÅ: Kaleepans hårde barndom: Mobbet, misforstået og låst inde

Vigtigt at dele

Ivan har været opmærksom på at dele sin spiseforstyrrelse med både venner og familie.

- Jeg synes, alle former for spiseforstyrrelser er vigtige at få snakket om. Især med sine venner og veninder, fortæller Ivan, der i dag er tilbage til normalen.

- Jeg har givet kroppen og hjernen tid og plads til at lande den store oplevelse og udfordring, hele 'Robinson' har været. Derudover handlede det for mig om ikke at give efter på mine instinkter om at at spise hele tiden. Det nåede aldrig at blive noget, der var farligt for mig, da jeg i forvejen er en slank fyr. Vores tilknyttede psykolog til 'Robinson' forklarede mig også i min samtale med hende efter, at det, jeg oplevede, var helt normalt, og at flere af deltagerne havde haft det sådan, slutter Ivan.

LÆS OGSÅ: Godtroende Martin Albrechtsen: Fortyder særligt én ting