Kåre Quist og Christina Odorico
Kåre Quist og Christina Odorico

Nu er det slut: Jeg ville ikke mere

Efter to måneder er det slut mellem Kåre Quist og Christina Odorico.

Det var ikke af egen fri vilje, at Christina Odorico og Kåre Quist tilbage i september sprang ud som kærester. Forholdet var nemlig blevet afsløret af et ugeblad, som havde delt billeder af dem, som var taget i smug.

LÆS OGSÅ: Desperate David vil undgå retssag: Har tilbudt Sille penge

Det behagede ikke Kåre Quist, der i et længere opslag på sin Instagram udtrykkede sin utilfredshed over, at ugebladet ifølge ham ikke respekterede hans privatliv. Et par uger efter bekræftede Christina dog forholdet med følgende tekst på Instagram til et billede, hvor de kyssede.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh Andersen afslører fremtidsplaner med kæresten

- Jeg får altid de sene nyheder efterfulgt af en quiz for at sikre, at jeg har hørt efter, skrev den tidligere 'For lækker til love'-deltager til billedet. Kåre kommenterede, at han var en heldig mand.

Nu er heldet dog sluppet op for den 52-årige nyhedsvært, som ikke længere danner par med den 36-årige tidligere realitystjerne. Det fortæller Christina til B.T.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark i stor sorg

- Vi er ikke sammen mere. Jeg ville ikke mere, og mere har jeg ikke at sige til det, lyder det kort fra Christina Odorico, som de seneste år har arbejdet som dagplejer og personlig træner, til B.T.

Overfor Realityportalen / HER&NU bekræfter Christina også bruddet, men ellers er hun meget fåmælt omkring detaljerne.

- Jeg vil godt bekræfte, at det ikke skal være mig og ham. Det var min beslutning, men mere har jeg ikke at sige til det, lyder det korte svar fra hende.

LÆS OGSÅ: Niels Erik fra 'Landmand søger kærlighed' har fundet kærligheden