Galla støtteshow 'Let Røven', Det Kongelige Teater 

Pernille Nygaard
Galla støtteshow "Let Røven", Det Kongelige Teater Pernille Nygaard

Pernille Nygaard afslører: Jeg er forelsket

Kærligheden har ramt den tidligere reality-stjerne.

I denne uge har man kunnet følge reality-stjernen Pernille Nygaard og den 20 år ældre nyhedsvært Kåre Quist nyde hinanden under varme himmelstrøg på Tenerife. Der er ingen tvivl om, at de har nydt ferien, og for Pernille har det bragt varme følelser frem.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Kwamie Liv fortæller om den nye sæson af 'X Factor'

- Jeg er helt forelsket. Mange lande og mange hoteller, MEN det her er altså det vildeste sted, jeg længe har oplevet! Maden er fantastisk, og hotellet ligner noget, der er taget ud af et eventyr, skriver hun på Instagram.

Dyr forelskelse

Det er da heller ikke et helt almindeligt hotel, Pernille Nygaard har kastet sin kærlighed på. Parret nyder ferien på det femstjernede hotel Ritz-Carlton Abama i Santa Cruz på Tenerife, hvor de bor på et værelse med havudsigt. Et hurtigt kig på hotellets hjemmeside afslører, at priserne for et sådan værelse starter på godt 4200 pr nat.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Luca åbner op om tragisk fortid: Derfor er mit øje lukket

I aftes nød Pernille og Kåre desuden en middag på hotellets Michelin-restaurant, M.B restaurant, som har hele to Michelin-stjerner. Her stod menuen på blandt andet kaviar og trøffel, så der er ikke noget at sige til, at kærligheden blomstrer hos Pernille Nygaard.

Om kærligheden også blomstrer mellem Kåre og Pernille, skal endnu være usagt - Pernille har tidligere udtalt, at de var gode venner, og ingen af dem har endnu bekræftet rygterne om, at de skulle være blevet kærester.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-babe er gravid igen

Sikkert er det dog, at de to nyder hinandens selskab og netop nu er på ferie sammen.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kåre Quist (@kaarequist)