Christina Odorico fra 'For lækker til love' (Foto: Bo Nymann)
Christina Odorico fra 'For lækker til love' (Foto: Bo Nymann)

'For lækker til love'-babe scorer Sarah Louises eks

Sarah Louise er atter single, men det er hendes ekskæreste ikke.

Lykken var stor, da Sarah Louise Christiansen for lidt over et år siden viste sin nye kæreste, Anders Bjergegaard frem. I december måned sidste år købte parret et fælles hus, som de rykkede ind i, men få måneder efter brast kærligheden. Det bekræfter Anders overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Nyheden kommer samme dag, som Anders pludselig figurerer som værende i et forhold med en anden reality-babe nemlig Christina Odorico, som er kendt fra 'For lækker til love'. Det kan måske virke som om, at han er sprunget direkte fra den ene skønhed til den anden, men det er dog ikke tilfældet, understreger Anders.

- Sarah og jeg gik fra hinanden for cirka tre måneder siden, afslører Anders og forklarer, hvordan Christina kom ind i billedet:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

- Vi mødtes igennem Godt Smil (den landsdækkende tandlægekæde, hvor Anders er direktør, red.), da Christina skulle have sine tænder. Vores forhold er dog meget nyt. Hun er et fantastisk menneske - smuk og dejlig. Jeg er håbløst forelsket!

Parret tager det stille og roligt, og de har endnu ikke mødt hinandens børn. Anders har tre børn fra et tidligere forhold, og Christina har døtrene Philina på 6 og Alba på 4 fra sit tidligere forhold med Thomas Villadsen. De to gik fra hinanden kort tid efter Albas fødsel. Men nu smiler kærlighedens gudinde altså atter til Christina.

LÆS OGSÅ: Bendtner lagt ned af kritik

Sarah Louise har ikke ønsket at kommentere på hverken bruddet eller Anders' nye kæreste.

Se billederne af Anders og Christina herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christina Odorico (@christinaodorico)