Her er årets julekalendere

Julen nærmer sig, og det betyder 24 dage fyldt med julekalendere på både tv og streamingtjenester.

Fra den 1. december kan man nyde daglige afsnit af både nye og klassiske fortællinger, der med garanti kan få enhver i den helt rette julestemning.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Løvens Hule'-stjerne bliver minister

DR1 - 'Det magiske tivoliteater'

DR sender et storslået eventyr, fra dengang Norges hovedstad hed Kristiania. Den fattige dreng Luka finder et magisk teater midt i et stort tivoli, og han vil gøre alt for, at det ikke skal dreje nøglen om. Julekalenderen er oprindelig norsk, og den har fået lagt danske stemmer på.

'Det magiske tivoliteater' kl. 19.40.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue viser kæresten frem for første gang

TV2 - 'Valdes jul'

Valde ser frem til jul på Egebjerggård med sin familie, men opdager, at gården skal sælges. Han undersøger, hvorfor hans mor vil flytte, hvilket fører til en familiehemmelighed knyttet til en forbudt skov, der viser sig også at være magisk.

'Valdes Jul' kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-par afslører: Baby på vej

Ramasjang - 'En hæderlig jul'

Nalle Ranesens stolte tyvefamilie ser frem til at holde jul sammen, men det betyder, at de må undgå fængsel. Spændingen stiger, da en uvurderlig julestjerne udstilles i domkirken, hvilket udfordrer familiens selvkontrol og ærlighed.

'En hæderlig jul' kl. 17.00.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard i stor brøler

TV2 - 'Alletiders Jul'

med den første julekalender i rækken om Pyrus, Guttenborg og Bertramsen. I Rigsarkivet får Bertramsen den nye sekretær Josefine Brahe, mens Guttenborg bliver påduttet nisselærlingen Pyrus.

'Alletiders Jul' kl. 16.00.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner indrømmer: Savner Danmark

Viaplay

Viaplay Følg med igen når Anders Breinholt, Søren Rasted og Carsten Berthelsen i løbet af en dag drikker sig igennem en julekalender bestående af 24 danske øl. Fra den 1. december kan der hver dag streames et nyt afsnit på Viaplay, hvor trioen traditionen tro bliver i bedre og bedre humør undervejs.

LÆS OGSÅ: Maria og Christina fandt deres mor i 'Sporløs': Sådan går det dem i dag

TV 2 Charlie - 'The Julekalender'

Det er ikke rigtigt jul uden et gensyn med kartoffelavlerne Oluf og Gertrud Sand, der igen i år er busy med juleforberedelserne, mens the Overhead of the Nissers, Gammel Nok, sender de tre nisser, Gynter, Hansi og Fritz, til Jylland efter the Key to Gammel Noks playdåse.

'The Julekalender' kl. 20:25.