Åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village" Kåre Quist
Åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village" Kåre Quist

Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

Kåre Quist er uforstående over for Christina Odoricos seneste udtalelse omkring bruddet.

Den 30. oktober offentliggjorde Christina Odorico, at hun ikke længere danner par med nyhedsværten Kåre Quist. Kåre derimod har være meget stille omkring bruddet, da han ikke har haft et behov for at udtale sig om sit privatliv.

Artiklen fortsætter under videoen af Rikke Gøransson.

Til HER&NU fortalte Christina dengang, at det var hendes beslutning, men at hun ikke havde mere at tilføje.

Her 14 dage senere er Christina nu klar til at komme med lidt flere detaljer om bruddet og afsløre begrundelsen for, hvorfor det ifølge hende ikke gik med Kåre.

- Jeg var tilsyneladende ikke den eneste i de 7 måneder. Tilliden blev brudt og kan ikke genfindes. Jeg går ikke mere i dybden, men han var ikke til at stole på, slår Christina fast, men afviser at der er tale om utroskab.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg viser kæresten frem for første gang

Kåre Quist reagerer

HER&NU har talt med Kåre Quist, der er overrasket over Christinas ord, han forsøger dog ikke at gå ind i "cirkusset", som han kalder det, men han tilføjer følgende:

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par afslører sønnens navn: På listen for tredje gang

- Jeg kunne aldrig finde på at udtale mig om andre på den måde. Jeg sætter loyalitet meget højt og kunne aldrig finde på at være illoyal over for nogen, jeg har datet og udtale mig om dem på den måde. Jeg har ikke behov for den opmærksomhed. Jeg har det princip, at jeg aldrig udtaler mig om nogen, jeg har datet. For ikke at komme til at sige noget dårligt om dem. Det princip gælder mere end nogensinde i det her tilfælde, fortæller Kåre og tilføjer:

- Jeg vil egentlig bare gerne passe min hverdag og mit job uden at trætte læserne med sådan noget her. Jeg har det godt og nyder livet med min søn, fodbold og mit job med verdens bedste kolleger.

LÆS OGSÅ: WHAT: Nu kan du opvarme for Saint Clara

Christina Odorico
Christina Odorico