Afbrød tv-optagelser: Casper Christensen indlagt

Komikeren blev pludselig ramt af et smertehelvede.

For nylig måtte Casper Christensen hastet til hospitalet, da han midt under optagelserne til sit og Mikael Berthelsens Viaplay-program 'All Exclusive' blev ramt af store smerter.

Det afslører komikeren overfor 'Klovn'-kollegaen Frank Hvam i makkerparrets podcast 'Casper ringer til Frank'.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard tager kraftigt afstand: Afviser rygte

- Jeg har så mange smerter, at hele kroppen går i chok, og så siger jeg: ”Jeg skal på hospitalet nu!”, fortæller han i podcasten.

Problemet var blot, at optagelserne fandt sted i bjergene i Spanien, så udsigterne til at få en ambulance forbi var ikke just prangende. I stedet fik komikeren et lift af en 75-årig mand, der kørte ham til et privathospital, hvor han straks røg en tur i CT-scanneren.

- Man finder så ud af, at det er brok, hvor - og nu bliver det ulækkert - noget af tarmen er røget ud og har sat sig i klemme, fortæller Casper og fortsætter:

- Så jeg får morfin, og så får de trykket den tarm op, og jeg skal så ikke opereres, og så forsvinder det så igen. Føj for helvede.

LÆS OGSÅ: Cecilie Beck ramt af Borrelia: Bidt af flåt

Under mistanke

Casper Christensen, der får præciseret, at han var ramt af lyskebrok, rådfører sig efter episoden med en dansk ekspert, der beordrede ham at bære et såkaldt brokbind.

- Det er ligesom sådan noget frækt undertøj til en kvinde, men i mandefarver med noget blå, og så sidder der to hvide, tykke trekanter, som skal skubbes ind i lysken, som man skal spænde helt rundt om lårene og ballerne. Det ligner sådan et sexapperat, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Linse åbner ny forretning på Bryggen

Brokbindet huer dog ikke Casper, og da han ikke længere kunne holde ud at bære det, besluttede han sig for at smide bindet i håndbagen forud for hjemrejsen.

- Hvem bliver trukket ud i tolden til fuld gennemgang af min kuffert? Ingen i tolden kan finde ud af, hvad det er, så jeg måtte stå og forklare om smerter, fortæller han og fortsætter:

- Det var sindssygt pinligt. Det er jo sådan noget, gamle mennesker har! Det var ikke mit stolteste øjeblik - også, fordi folk jo ikke ved, hvem jeg er i Spanien, så er man lidt under mistanke hele tiden.

HER&NU har været i kontakt med Casper Christensen, der ikke ønsker at kommentere yderligere på hændelsen.

LÆS OGSÅ: Josephine Park efter 'Oxen': Måtte trække stikket