Josephine Park efter 'Oxen': Måtte trække stikket

Efter en succesfuld karrierefart tog skuespiller Josephine Park en nødvendig pause.

Josephine Parks skuespillerkarriere har oplevet en imponerende kometfart i de seneste år.

LÆS OGSÅ: Sæþór og Thomas træffer stor beslutning lige inden semifinalen

Udover at have vundet anerkendte priser som Robert-, Reumert- og Ove Sprogøe-statuetter, samt at have imponeret i roller som dødssygeplejersken Christina Aistrup Hansen i Netflix-serien 'Sygeplejersken' eller som PET-agenten Margrethe Franck i TV-serien 'Oxen' på TV 2 lige nu, har Josephine Park mere eller mindre gjort sig markant bemærket inden for den danske skuespillerbranche.

Da HER&NU møder Josephine Park på rød løber til Nordisk Film Fondens 'Isbjørnen 2023', fortæller hun også, at med den stigende succes, hun har mærket, kom der også et brændende ønske om at holde en nødvendig pause.

LÆS OGSÅ: Stefan fra 'Stor mand': Jeg er ikke færdig med det her liv

- Ja, det er som om, at jeg har arbejdet meget. Jeg tog også et halvt års pause efter optagelserne til 'Oxen', hvor jeg ikke skulle lave noget. Jeg overholdt det, og det føltes godt at have levet det dejlige og stille familieliv, fortæller Josephine Park.

Da spørgsmålet om, hvad der venter Josephine Park i 2024, blev stillet, kunne hun også glæde sig over kommende projekter.

- Jeg skal ind på Det Kongelige Teater og spille en forestilling, der hedder 'The Hours'. Jeg har ikke lavet teater i fem år, og det bliver sammen med Sofie Gråbøl.

LÆS OGSÅ: Søs Fenger i trafikuheld: Aflyser koncerter

Du kan se videointerviewet med Josephine Park øverst i artiklen eller se hende i dramaserien 'Oxen', der vises søndage på TV 2 eller på TV 2 Play lige HER.

Isbjørnen 2023Nordisk Film, Valby
Isbjørnen 2023Nordisk Film, Valby