Sæþór og Thomas træffer stor beslutning lige inden semifinalen

Sæþór Kristsson og Thomas Evers Poulsen rykker nu teltpælene op.

Sæþór afslører i et opslag på Instagram, og han og danse-gemalen, Thomas Evers Poulsen, netop har takket ja til en vaskeægte voksen beslutning - et rækkehus.

LÆS OGSÅ: Holdt forholdet hemmeligt i halvandet år: Nu forklarer de

- Jeg er usikker på, hvem der overtalte hvem - men i går takkede vi ja til et rækkehus, skriver Sæþór.

I en story fortæller han, at beslutningen har skabt lidt af en identitetskrise. I øjeblikket tager Sæþór nemlig valg, som kommer bag på ham selv.

- Jeg er et spændende sted i mit liv, føler jeg. Jeg er begyndt at løbe, selv om jeg aldrig troede, jeg skulle være hobbyløber. Og én ting, jeg heller aldrig havde troet, det var, at jeg skulle være rækkehustypen. Men ved I hvad? Vi var ude og se på rækkehus i går, og det kunne noget. Hvis det lige får en kærlig hånd, så kan det virkelig noget, siger han.

LÆS OGSÅ: Nyforelsket Mette Helena: Gemmer kæresten væk

Han fortæller i samme ombæring, at Thomas i virkeligheden har gået og lokket ham lidt med rækkehusdrømmen, og det tør siges, at Thomas i sidste ende lykkedes.

Beslutningen skal selvfølgelig fejres med lidt ekstra støtte i aftenens 'Vild med dans'.

- Så, hvis alt går, som det skal, bliver vi ægte rækkehus-voksne i starten af næste år. Det skal fejres, tænker jeg. Og så håber vi, at min og Gs tilstedeværelse i studiet i aften kan bringe held - og vi også kan fejre en plads i semifinalen senere, afslutter han i opslaget.

LÆS OGSÅ: Ikke sket før: Dommer indtager scenen i 'Vild med dans'

Læs hele oplaget herunder.