Özlem og Thomas kritiserer dommerne efter 'Vild med dans'-exit

Der er især én ting, som Özlem Cekic har savnet under 'Vild med dans'.

Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen tog deres exit fra 'Vild med dans' med oprejst pande, og efter programmet mødte de pressen med vanlige smil. I interviewet, som kan ses øverst i artiklen, fortalte parret, at de var tilfredse med især én ting ved semifinalen.

LÆS OGSÅ: Derfor vil Morten Kjeldgaards mor ikke komme og se 'Vild med dans'

- Jeg var så glad for, at dommerne i dag langt om længe kommenterede på nogle tekniske ting, som de kunne se var gode, fortalte Thomas, og Özlem supplerede:

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen jubler: Jeg er blevet morfar

- Ja, det synes jeg har manglet lidt. Mange gange har vi gjort os umage med at få holdning på plads og benarbejdet på plads, hvor der er mange, der er hoppet over det. Det har jeg savnet i løbet af programmet, fastslog hun og tilføjede:

- Selvfølelig, vil man jo også gerne vide, hvad dem der sidder der, de er jo nogle af de dygtigste, hvad de tænker om ens teknik, det havde været rart.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic indrømmer: Har ikke holdt sit løfte

Ellers har parret dog nydt deres tid i 'Vild med dans', og Özlem fortæller også, at hun har fået meget positiv feedback for sin medvirken, selvom der også er nogle hadbeskeder imellem, og så hende og Thomas fået et unikt venskab.