Derfor vil mor ikke komme og se 'Vild med dans'

Der er en særlig grund til, at det vil betyde ekstra meget for Morten Kjeldgaard at komme til finalen.

Ifølge bookmakerne er Morten Kjeldgaard og Mette Sommer favoritter til at vinde 'Vild med dans' i år, og det ville have en helt særlig betydning for Morten, hvis de når videre fra aftenens semifinale i programmet.

LÆS OGSÅ: Nygifte Jaffer og Bolette: Klar til børn

- Hvis det er, vi får lov til at gå til finalen i Horsens, så kommer min mor faktisk og ser programmet. Hun tør ikke komme og se programmet i studiet, for hun tror, hun bringer uheld, men hun har lovet mig, at hun kommer, hvis vi kommer videre, for så er der ikke nogen, der ryger ud, så derfor vil hun godt komme og se os, fortæller Morten i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lene Beier efter ulykke: Det har været frygteligt

Overfor HER&NU / Realityportalen forklarer han, at det ikke altid har været sådan.

- Min mor tror, hun bringer uheld, når hun ser mig danse i studiet, fordi i de første to år af 'Vild med dans' var hun inde og se præcis de aftener, hvor jeg røg ud. Jeg har overtalt hende til at komme og se showet, hvis jeg er i finalen, fordi der kan man ikke ryge ud, forklarer Morten.

LÆS OGSÅ: Fem måneder efter fødslen: Tv-stjerne single igen

Siden da har hans mor kun været og se ham live de gange, hvor han har været i en finale. Derfor håber Morten ekstra meget på folks stemmer i aften, hvor de altså af bookmakerne bliver spået til at have størst chance for at gå videre.