Efter ‘Vild med dans’: Rejser til New York

Det er ikke meget, Thomas og Sæþór ser til hinanden under 'Vild med dans', men heldigvis har de noget rart at se frem til.

Lige nu fylder 'Vild med dans' størstedelen af døgnets 24 timer for de deltagere, der er med. Som kæreste til Thomas Evers Poulsen ved Sæþór Kristínsson alt om det. Men så er det godt, der er kvalitetstid i vente.

- Nu har jeg været sammen med Thomas i snart syv år, så jeg har været igennem en del sæsoner og en del partnere efterhånden. Det er jo hverdag. Jeg kan godt mærke, det fylder meget hos ham, ligesom 'Bagedysten' gjorde hos mig. Man bliver suget ind i det her univers, som opsluger ens liv. Så når han er hjemme, er han ikke tilstede mentalt, fordi det fylder meget. Der ved jeg, jeg bare skal give ham plads til at være i det, fortæller Sæþór.

LÆS OGSÅ: Efter abort: Christiane oplever ny sorg i familien

Parret har dog noget godt i vente.

- Vi tager til New York i starten af december og oplever julen i New York, så det glæder jeg mig meget til. Det er bare mig og ham, hvor vi bare skal nyde hinanden, fortæller Sæþór.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO! Dennis Knudsen er landet med tvillinger

Thomas og Sæþór skal være væk en uges tid.

- Jeg har fødselsdag den 10. december, og vi rejser hjem på min fødselsdag, så skal jeg hjem til Gloria og fejre min fødselsdag med hende, fortæller vinderen af 'Den store bagedyst' sæson 10.

Lige nu hepper Sæþór på Thomas og Natasha i 'Vild med dans' og håber, de kommer hele vejen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk 'MasterChef'-deltager er gået bort