Nyforelsket Mette Helena: Gemmer kæresten væk

De bedste hemmeligheder er altid romantiske.

'Nybyggerne'-dommeren Mette Helena går stille med dørene, når det kommer til hendes hemmelige kæreste.

LÆS OGSÅ: Forelskede sig under realityshow: Nu er de kærester

Men en kæreste er der trods alt kommet ind i hendes liv, og der er små brødkommer at finde på hendes Instagram profil.

Mette Helena nævnte for første gang tilbage i juli, at hun havde brugt en uge med sin kæreste.

- En uge hos min kæreste er gået med at opleve Alexander Tovborgs udstilling KIRKEN, som varmt kan anbefales. Vi har drukket kaffe og slentret gennem Frederiksberg Have til elefanterne i Zoo. Vi har haft masser af gæster til skønne middage. Vi har sovet under åben himmel på tagterrassen, og i går spiste vi franske boghvedepandekager med spinat og gedeost og drømte os til Bretagne, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim overrasker: Afholder stor støttekoncert

Artiklen fortsætter under opslaget.

Sidenden er kæresten blevet nævnt i en række stories og dukker drypvist op igen i beskrivelser til opslag omtrent en gang om måneden.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt jubler: Jeg skal giftes

Tinder romance

Mette Helena lægger ikke skjul på sin bankende forelskelse, og hun afslørede i september, at hun har mødt den heldige bejler på dating-appen Tinder. Her kalder hun vennen Filip Brodersen for sit livs match, men kryber hurtigt til korset igen i samme ombæring.

- Ej, det er selvfølgelig lidt tarveligt sagt overfor min kæreste, som jeg også fik kontakt med på Tinder, skriver hun i opslaget.

Alt tyder dog på, at der er lyserøde skyer i Mette Helenas indretningsunivers, da hun i sidste uge atter var på tur med kæresten.

Artiklen fortsætter under opslaget.

LÆS OGSÅ: Omkommet DR-kendis ville sejle til Tenerife

Mette Helena vil dog ikke svare på, hvem den heldige er, og hun lægger hverken billeder eller navn til den mystiske charmør.