Kort før finalen i 'Vild med dans': Özlem og Thomas er tilbage

Vi er ikke færdige med at se parret svinge hofterne i danseprogrammet.

I fredags måtte vi sige farvel til Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen, da de forlod 'Vild med dans' lige på målstregen til finalen.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø afslører: Har taget stort skridt med kæresten

Men det betyder ikke, at de ikke får lov at opleve dansegulvet i Horsens, hvor finalen bliver afholdt på fredag.

- Onsdag er startet bedre end søndag, mandag og tirsdag, fordi vi er tilbage, lyder det fra en begejstret Thomas i en story på Instagram, hvor Özlem og ham befinder sig i det velkendte træningslokale.

Parret nåede med i semifinalen og fik en flot fjerdeplads, men trods skuffelsen for at misse finalen, så er humøret højt hos de to dansemus, der i fredags fortalte, at de har udviklet et unikt venskab.

- De ægte vindere, de ældste vindere, folkets vindere, lyder det fra dem begge, mens Thomas korrigerer:

LÆS OGSÅ: Lecia vil begrave stridsøksen: Klar til Laban-genforening

- Hvis vi havde været folkets vindere, var vi nok kommet i finalen, men man er nødt til at gribe noget af det, man kan, ikke?

- Det er ikke altid, at folket vælger rigtigt, lyder det med et grin fra Özlem.

Danseparret nåede igennem en lang række danse i programmet, og spørgsmålet er så, hvilken dans vi får lov at opleve dem i en sidste gang.

- Vi er gået i fuld gang med dansen til på fredag, men hvilken dans tror I, vi skal danse af alle de danse, vi har danset? spørger Thomas sine følgere.

LÆS OGSÅ: Prins Christian er nomineret til stor pris

Følg med her på HER&NU/Realityportalen på fredag, hvor vi liveblogger direkte fra finalen og giver dig alt det, du ikke ser på tv.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard i stor brøler