Prins Christian er nomineret til stor pris

Prinsen er nomineret til en pris for årets sjoveste øjeblik.

Da prins Christian skulle holde tale til sin 18-års fødselsdag den 5. oktober, hvilede både kameraernes linser, der sendte direkte til hele landet, og øjne fra en sal fyldt med 200 unge og prinsens egen familie på ham.

LÆS OGSÅ: Stor mystik om 'Robinson'-finale

Derfor er det nok også gået de færrestes næser forbi, at den oversudsagtige tronarving stak en smule til sin familie undervejs.

Blandt andet hans far, kronprins Frederik, fik en drillende bemærkning med på vejen, da Christian i talen kom omkring nervøsitet og at begå fejl.

LÆS OGSÅ: Morten Kjeldgaard i stor brøler

- Selvfølgelig vil jeg gerne være den bedst tænkelige tronarving, men jeg kommer helt sikkert til at træde ved siden af. Det bliver måske ikke med huller i strømperne på mit første officielle besøg, far. Men så bliver det noget andet, lød det kækt fra prinsen, som kiggede på sin far, der modtog stikpillen med et grin.

Og nu er klippet med passagen fra talen blevet nomineret til en helt særlig pris; nemlig prisen for det sjoveste øjeblik, der bliver kåret i TV 2's 'De største øjeblikke', der sendes mellem jul og nytår. Det skriver TV 2.

Hvem der vinder, er op til seerne at beslutte, og prins Christian får kamp til stregen af blandt andre Jonathan, der i serien 'Pipfugl og Gulerødder – Mit liv med Tourettes' kaster sig ud i at være kassemedarbejder, 'Go’ Morgen Danmark'-værterne Louise Wolff og Mikkel Kryger, der bliver ramt af et regulært grineflip, og Janni Pedersen, der afprøver chatbot-sex.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans' banker 'Bagedysten'