'Vild med dans' banker 'Bagedysten'

Danskerne foretrækker tilsyneladende dans over bagværk.

Der er normalvis ingen slinger i valsen, når de konkurrerende hovedkanaler, DR og TV 2, blænder op for nogle af efterårets mest populære programmer, som er henholdvis 'Den store bagedyst' og 'Vild med dans'.

Mens dansefesten som regel finder sted fredag, sendes bagekonkurrencen først lørdag.

LÆS OGSÅ: Maria og Christina fandt deres mor i 'Sporløs': Sådan går det dem i dag

I denne uge var det dog anderledes - grundet landkampen mellem Danmark og Slovenien blev semifinalen i 'Vild med dans' nemlig rykket til lørdag klokken 20.00. Nøjagtigt samme tid, som DR-hittet rullede over skærmen.

Her blev det altså afgjort én gang for alle, hvorvidt danskerne er mest til dansefest eller kagekunst, viser målingen af seertallene, som Nielsen er afsender af - og her kan TV 2 ånde lettet op.

Hele 561.000 zappede nemlig over på TV 2 for at se 'Vild med dans' i bedste sendetid, mens intet mindre end 598.000 så med under afgørelsen.

"Kun" 534.000 så med på DR, hvor semifinalen ligeledes stod for døren i 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: 'Huset på Christianshavn'-skuespiller død

'Vild med dans' og 'Vild med dans - afgørelsen' ligger på henholdsvis fjerde- og tredjepladsen over de mest sete programmer den forgangne uge, mens 'Den store bagedyst' må tage til takke med en sjetteplads. Ugen forinden lå 'Den store bagedyst' ellers på førstepladsen, men i weekenden blev programmet altså slået af både 'Vild med dans', landskampen i fodbold og 'Sporløs'.

LÆS OGSÅ: 'Oxen'-stjerner festede sammen: Lohmann hædret