Stor mystik om 'Robinson'-finale

Forvirringen er total, men nu forklarer Viaplay, hvad der er op og ned.

Normalt kan man som nysgerrig seer se næste uges afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' allerede mandag aften, men i næste uge er der finale, og man må altså vente til næste mandag med at finde ud af, hvem der vinder jubilæumssæsonen.

LÆS OGSÅ: Efter fatal fejl: 'Paradise Hotel' overrasker

Til gengæld kan man nu se et juryafsnit på Viaplay, som først vises på tv søndag klokken 17.30. Men den opmærksomme seer har måske bemærket, at der pludselig står, at på mandag sendes afsnit 14 ud af 15 i 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: Simon efter 'Robinson'-exit: Fortryder én ting

Derfor er spørgsmålet, om der alligevel ikke er finale på mandag, eller om finalen strækker sig over to afsnit.

Forklaringen er dog en helt anden. TV3 og Viaplay har nemlig et ekstra kort i ærmet i form af et 'Robinson Ekspeditionen 2023 Talkshow', som er så dugfriskt, at det først optages på fredag.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Produktionen kræver psykologsamtale

- I 'Robinson Talkshow' inviterer Jakob Kjeldbjerg 13 store personligheder fra jubilæumssæsonen til en underholdende snak, hvor de dykker ned i sæsonens mest mindeværdige øjeblikke. Deltagerne har navigeret gennem en verden af uforudsigelighed og modstand. Nu giver de deres personlige indblik i Robinson Ekspeditionen 2023 og alt det, du ikke så på skærmen, lyder det fra Viaplay.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist deler detaljer om brud: Det var ikke mig

Talkshowet sendes torsdag d. 30. november klokken 14:00 på Viaplay samt klokken 21:00 på TV3.