Simon afslører: 'Robinson' kostede mig mit job

Simon Willrodt havde et mål om at stå med 'Robinson'-frofæet, men sådan gik det ikke.

I aftenens afsnit af 'Robinson' blev det Simons tur til at forlade øen, men selvom Simon ikke stod med trofæet i hånden som den sidste, har han vundet en del med hjem fra øen.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist reagerer på bruddet: Jeg er ikke illoyal

- Det blev en udviklings- og oplevelsesrejse i stedet for en rejse kun med fokus på trofæet. Når du fjerner alle de ting, som kan distrahere os i hverdagen - som fx. telefon, computer, musik, venner etc., og bliver sat på en øde ø med ti andre og skal overleve og skabe et lille samfund ud af ingenting, og det eneste, der bryder ø-livet, er konkurrencerne, så er der tid til at tænke og mærke efter, fortæller Simon til HER&NU.

Simon fik i alt 37 dage, hvor han fik tid til at tænke og reflektere over livet.

- At der var enormt meget tænketid gjorde, at jeg kom frem til, at jeg var nødt til at lægge mit liv om, når jeg kom hjem. Det skulle være slut med at leve for at arbejde og i stedet for begynde at leve mere. Mine jobs er næsten altid blevet min identitet, for jeg er typen, der aldrig gør noget halvt, men det betyder også, at jeg kan blive enormt opslugt, når det kommer til mit job, som går ud over familie, venner eller mine parforhold, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: Midt i krisen: Frederik og Mary står sammen

Ny hverdag

Derfor tog Simon en stor beslutning efter 'Robinson'.

- 'Robinson' kostede mig mit job og måske også mit forhold, men jeg har aldrig været mere taknemlig for den chance, jeg tog, og at jeg ikke skulle tilbage i den samme rutine og det liv, som jeg kom fra. At stå i et nulpunkt i en alder af 32 år er en kæmpe gave, forklarer Simon.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Her bor Elvira Pitzner nu

I dag arbejder Simon som selvstændig i sin egen virksomhed - et job i sundhedsbranchen.

- Jeg arbejder mindre og tjener mindre, end jeg nogensinde har gjort, jeg har færre relationer, men til gengæld har jeg aldrig haft mere tid, været gladere, i bedre form og haft sundere relationer omkring mig, end jeg har nu.

LÆS OGSÅ: Christina Odorico afslører: Kåre Quist brød min tillid

Simon er meget taknemlig for, hvad 'Robinson' har givet ham, og han gjorde det gerne igen.

- Jeg betaler endda også gerne for at få lov til at komme afsted igen, griner han afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal